Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Oke, de ha szivesseget tesz, akkor ott celszeru elore kozolni a felteteleket. Ha megkersz, hogy segitsek lefesteni feherre a hazad falat, es igent mondok, akkor altalanos esetben ezt nem kotom feltetelekhez. Ha harom honap mulva az egeszet atfested pirosra, es tok feleslegesen festettuk le feherre, akkor nem fogok megsertodni, mondvan hogy feleslegesen segitettem.
Szoval lehetett volna azt mondani, hogy pl. itt egy gep, vagy fizessetek erte X-et, vagy fizessetek erte 2/3-ad X-et es legyszi ha nem kell, nekem adjatok el, vagy ne fizessetek erte, de legyszi adjatok vissza, ha mar nem kell.
Jelen esetben nem volt kikotes arra nezve, hogy milyen feltetelekkel adja a gepet. Abszolut ertheto emberi dolog, ha nem esik neki jol, hogy ezek utan eladjak, de akkor azt kell kommunikalni (es nem pedig azt, hogy pl. ok valamiert felelosseggel tartoznak). Lehet azt mondani, hogy bocs, rosszul esett mert nem pont igy gondoltam, stb., de szamonkerni - szerintem - nem jogos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Crimson Desert
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Opel topik
- Facebook és Messenger
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest