- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen joysticket vegyek?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Hobby elektronika
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- LG LCD és LED TV-k
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
En is Emvyvel ertek egyet, tehat, hogy tisztazni kell. Es tuti, hogy jo segiteni, meg baratkozni.
kraftxld:
Amugy en onnan kozelitenem meg (nekem is volt hasonlo), hogy ha piaci aron egybolt fizettek volna, akkor nyilvan eszedbe nem jutott volna gondolkozni ezen. Tehat hogy pontosan mi az ami miatt ugy erzed, nem adhattak volna el, a kedvezmenyes ar vagy a halasztott fizetes. Mert amugy szerintem egyik sem, mindkettot te ajanlottad, es elfogadtak, de nem kertel olyat erte, hogy ne adjak el, vagy szamoljanak be rola, meg ha ugy tunik, hogy ezzel tartoznanak is. Ha ilyet akarnal akkor kolcson kell adni. En legalabbis erre jutottam annak idejen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Napelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen joysticket vegyek?
- PlayStation 4
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest