Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Kezdj vele valamit de készülj fel nagyon!
Anno költöztem 3 alkalommal egy éven belül - van az úgy az ember életében
Átköttettem (e-mailes bejelentéssel, tehát volt nyoma) a netemet , ami ráadásul viszonteladói spec csomag volt. Gyöttek a számlák fizettem nem nézegettem én.Egy darabig. Osztán egyszer egy befizetés megcsúszott, kikapcsoltak mindent. Bementem bevittem minden csekket, amikor is feltűnt h havi 3 csekket fizettem. WTF fej és kérdés elenged, erre kiderült h nem átkötötték hanem minden költözéskor új szerződést aktiváltak nekem, és a régit is fizettem mellette.Közöltem hogy ok akkor kérem vissza a zsét. Ők nem adják, mert nyújtották a szolgáltatást. Kérdem, hogy de ha nem azt tették amit kértem , milyen alapon? Válasz: akkor kellett volna panaszt tennem, ráutaló magatartás és a szerződés - panasz híján érvényes. Ok mondom itt fejezzük be. Mennyi az annyi? Akkor 100'000Ft mert nem adtam le a modemet. Sztoj, hozom. Visszavittem a párommal aki jogvégzett- szándékosan h legyen tanúm is. Leadtuk így már csak 48k-t kell fizetni. Kifizettem , kérem minden lezárt? Ja!
6 hónap után kaptam egy követeléskezelőtől levelet h 98'000 Ft-tal tartozom nekik- természetesen azóta sem vagyok hajlandó kifizetni. 1-2 évente továbbadják más kezelőnek aki bepróbálkozik de amikor elmondom neki a történteket és megadom a jogi képviselőm (az asszony
) számát, valahogy soha nem jelentkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Samsung kuponkunyeráló
- Villanyszerelés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Le Mans Ultimate
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- iPhone 13 256GB Midnight
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i7-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) számát, valahogy soha nem jelentkeznek.