Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
Nem igazán értek a politikához, és fogalmam sincs a stadionépítés függ-e a fidesztől. Úgy vettem észre sokan a stadion - fidesz szavakat erősen összekötik.
Na most kérdezem én, ennyire szeret ez az ország stadiont építeni? Tudom már tökre közhely meg mindenhonnan ez folyik, mellette pedig van kismillió faktor és hazudozás, de könyörgöm, tényleg ez kell nekünk kétharmaddal?
Ezek után kétféle érzés kavarog bennem, az egyik, hogy alacsony intelligenciám van és hülyeségeket gondolok. A másik érzés az, hogy jó gondolkodom és ezzel totál "egyedül" vagyok. Legalább egy istenverte ellenzék lenne normális
Úgy látszik a bözskeutalvány nagyon is hatásos 
Érik a költözés

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy látszik a bözskeutalvány nagyon is hatásos