Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Fujifilm X
- Videós, mozgóképes topik
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ez mindig is egy olyan küzdelme volt, ami a munkaadó oldaláról megnyerhetetlen, és akármilyen oldalról nézed, mindenképpen az ő oldalán van a hiba: akár a munka elosztásával, akár a pozíciók téves meghatározásával, akár a munkavállaló megválasztásával, akár a motiválással.
Ráadásul kivédhetetlen a dolog, az internet előtti kőkorszakban ott voltak erre a hosszúra nyúlt cigarettaszünetek, a rejtvényfejtés, vagy a WC-n olvasás, a sokgigabájtos mobil-csomagok korában pedig ez már a szokásosnál is értelmetlenebb szélmalomharc.
Én személy szerint amúgy futottam már bele ilyenbe, még a 2000-es évek elején-közepén, hogy jött a főnököm, hogy most kapott egy riportot, miszerint a héten egész nap interneteztem - napi 8-10 órát. Ja, mondom, bent voltam egy órával mindenki előtt, megcsináltam a riportjaimat, aztán ha a kedves kollégák is időben bejárnának, és kapnék inputot a továbbiakhoz, akkor tudnék tovább dolgozni, de így átfutottam a híreket, aztán szokás szerint nyitva maradt a böngészőablak, amikor folytattam a munkát, az IT-n meg pörgött a számláló, ami az interneten töltött órákat mérte.
Szerencsére az elvégzett munka magáért beszélt, akkoriban éppen ezerrel túlóráztunk, és projekt-hajrá volt, fizikailag alig volt idő még egy félórás ebédszünetre is, azt is a gép előtt töltöttük jóformán, reggel 7-től este hatig voltam bent minden nap, ráadásul folyamatosan együtt kellett dolgozni a csapattal, szóval kizárt, hogy valakinek napközben ideje, vagy alkalma lett volna rendszerszerűen mással foglalkozni. Mindenesetre tanultam belőle, utána zártam az Explorert az esetlegesen mégis felmerülő holtidőben történő hírolvasás után.p
Új hozzászólás Aktív témák
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Dark Souls sorozat
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerencsére az elvégzett munka magáért beszélt, akkoriban éppen ezerrel túlóráztunk, és projekt-hajrá volt, fizikailag alig volt idő még egy félórás ebédszünetre is, azt is a gép előtt töltöttük jóformán, reggel 7-től este hatig voltam bent minden nap, ráadásul folyamatosan együtt kellett dolgozni a csapattal, szóval kizárt, hogy valakinek napközben ideje, vagy alkalma lett volna rendszerszerűen mással foglalkozni. Mindenesetre tanultam belőle, utána zártam az Explorert az esetlegesen mégis felmerülő holtidőben történő hírolvasás után.