- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
De, gondoltam. Terveztem is egy nagy kirándulást szombaton, csak közölték, hogy mivel nem vettem ki szabadságot már jó előre hónapokkal ezelőtt, ezért ezt hivatalos ledolgozandó munkanapnak nyilvánítják. Vagymi.

Vasárnapra meg már van programom, de semmi olyan nincs benne, amivel ki tudnék mozdulni a 10 fokból.
Abból a 6 órából azért innen másfél óra még csak Bépest. Azért az is egy érdekes tény, hogy aki Nagykanizsáról indul útnak, mondjuk pl. Horvátországba, annak annyi az út a tengerig, mint nekem itthonról a Horvát határig
De már a fő város is másfél órával beljebb van. Persze van rosszabb, aki mondjuk Nyíregyházáról indul. Vagy teszemazt Lengyelországból.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hardcore café
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kuponkunyeráló
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De már a fő város is másfél órával beljebb van. Persze van rosszabb, aki mondjuk Nyíregyházáról indul. Vagy teszemazt Lengyelországból.