Hirdetés
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Úgy lehet kinőni, hogy fiatalos virtusból megittam mindent amit lehetett, de közben egyik sem ízlett. Rövidet tisztán talán csak az unicumot innám meg, de azt is csak azert mert furcsán felszabadító érzés amikor végre leöblíthetem egy korty sörrel, hogy múljon az íze.
Viszkit, rumot fogyasztanék ha úgy adódna, de csak pancsolva, nem tisztán. Pálinkával tele a ház, mindenki dicséri is, de nekem nem kell. Ami most eszembe jut hogy rövid és tisztán megiszom, az a cointreau vagy mi. Meg a campari, de az is nsranccsal. Meg a vodka is csak úgy.
De itthonra ilyesmit nem veszek. Sose fogyna el, meg egy viszki árán a gyerekeknek inkább valami játékot veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest