Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bitpork

nagyúr

LOGOUT blog

Péntek 13. Mindig egy ómen. Tegnap felhív nővérem h glamour napok vannak vigyem el őket vásárolgatni. Beletörődtem. Tegnap küldtem e-mailt h feladtak nekem egy csomagot de ne vigyék ki a szüleimhez, mert bemegyek a szegedi depóba átveszem. Reggel 9kor hív édesanyám, h már kivitték. Naccerű. Kicsivel később felhív nővérem, hogy édesanyám mondta neki h van egy csomagom uh ki fogok menni de akkor ne szombaton menjek ki hanem ma, és őt is vigyem mert akar hozni szülőktől zöldséget meg miegymás. Rendben, legyen. Pár perce egyszerre megszólal a párom és az én telefonom. Nekem mondja sógorom, hogy ha már úgyis viszem a családját, hozzak neki alapozófestéket a bótbú, mert miért ne. Leteszem a telefont, Iza közli hogy apósomék kitalálták a jó időre tekintettel, hogy ugyan menjünk már ki a Mártélyi holtágra halat enni a hétvégén...
    Mindezt a már lebeszélt segítség mellé amit az én szüleimnek ígértem fa pakolás és öreg háztartási gép válogatás tekintetében. A család... megfizethetetlen. Minden másra ott a Master card.

Új hozzászólás Aktív témák