Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Péntek 13. Mindig egy ómen. Tegnap felhív nővérem h glamour napok vannak vigyem el őket vásárolgatni. Beletörődtem. Tegnap küldtem e-mailt h feladtak nekem egy csomagot de ne vigyék ki a szüleimhez, mert bemegyek a szegedi depóba átveszem. Reggel 9kor hív édesanyám, h már kivitték. Naccerű. Kicsivel később felhív nővérem, hogy édesanyám mondta neki h van egy csomagom uh ki fogok menni de akkor ne szombaton menjek ki hanem ma, és őt is vigyem mert akar hozni szülőktől zöldséget meg miegymás. Rendben, legyen. Pár perce egyszerre megszólal a párom és az én telefonom. Nekem mondja sógorom, hogy ha már úgyis viszem a családját, hozzak neki alapozófestéket a bótbú, mert miért ne. Leteszem a telefont, Iza közli hogy apósomék kitalálták a jó időre tekintettel, hogy ugyan menjünk már ki a Mártélyi holtágra halat enni a hétvégén...
Mindezt a már lebeszélt segítség mellé amit az én szüleimnek ígértem fa pakolás és öreg háztartási gép válogatás tekintetében. A család... megfizethetetlen. Minden másra ott a Master card.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Sweet.tv - internetes TV
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest