- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gaming notebook topik
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Elkezdett "kattogni" az auto gyorsitaskor foleg ha 4 ultunk benne, valamint femes rezgest halottam. Az elsore nem volt tippem a masodikra meg gondoltam biztos a kipofogot tarto 2 gumi elnyult es azert csinalja (mar megesett). Ket szervizt ismerek, mondom elviszem oda ahol az orosz dolgozik, annak biztos van gogyija kitalalni mitol kattog az auto. Megnezni, alternator csere, akkor mar legyen olaj csere is meg ha fel van emelve akkor cserelje ki a gumit tartokat.
Hiv, hogy kesz, de baj van. Hatso diffi ereszti az olajat, de semi gond. Van bontobol elvileg 60K merfoldel egy (diffi + hatso tengely), potom $1450
be is tudja rakni meg ma. Elmentem a kocsiert es atgurultam a masik szerivzbe, mondom nekik mivan. Megoldottak $162, az egyik csavarnal eresztett, tomites csere, potoltak nemi olajat es kesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
be is tudja rakni meg ma. Elmentem a kocsiert es atgurultam a masik szerivzbe, mondom nekik mivan. Megoldottak $162, az egyik csavarnal eresztett, tomites csere, potoltak nemi olajat es kesz.