Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Újabb kérdés: német proxy, privát mód, cookie nincs, google keresés, német nyelven jön be.
Beállítások közt beállítom, hogy Sprache: magyar, majd Specichern, erre átáll angolra... Bemegyek a Languages-be, beállítom, hogy magyar, és Ok vagy Set vagy nemtom, és aztán beáll magyarra.
Ez elsőre miért nem megy?bitpork: én úgy megijedtem, hogy véletlenül előrelendült a lábam

Én amúgy ezért a két dologért kaptam a hibapontot a forgalmi vizsgámon. Egyrészt nem kezdtem el lassítani, amikor a hátul ülő vizsgabiztos szerint még onnan hátulról is jól láthatóan átkelni szándékozó gyalogos nyílegyenesen, megtorpanás és lassítás nélkül közelítette a zebrát, bár attól még bő 1 méterre volt, tehát akkor haladt át mögöttem, mikor én onnan már kb. 20 méterre voltam.
Illetve bezavartak egy olyan egyirányúból derékszögben kereszteződés egyirányúba, ahol mind az elhagyott, mind az új utca mindkét oldalán parkoltak az autók, szabálytalanul, egész a kereszteződés járdasarkáig, és mikor egy ívben épphogycsak elférve bekanyarodtam pont telibe a két autó közé, akkor szólt a vizsgabiztos, hogy ha most a jobb oldali vagy a baloldali autó ajtaját kinyitja valaki, akkor leszakítottuk volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Tesla topik
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest