Hirdetés
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- OLED monitor topic
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Penta-Tandem néven jelöli az új, ötrétegű QD-OLED paneljeit a Samsung
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ti hogy kezelitek a whiteboard stresszt? Ma egy interjun liftvezerlest kellett terveznem ( marmint hogy hogyan valositanam meg)
Figyelembe probaltam venni hogy hol van most a lift, merre tart, hol nyomtak a gombot, de annyira stresszelek, hogy egy opcionalis mukodo megoldast sem tudtma prezentalni. Oke, tombbe belepakolom, hol nyomtak meg, es mukodni is fog ha azon az elemeken vegigmegy, csak nem optimalis.PErsze miutan leultem, rogton eszembe jutott az alabbi lehetseges megoldas:
Tfh van egy 7 emeletes epulet. Lift mondjuk 2-an all, mert ott szallt ki valaki, es valaki megnyomta a 6-on. Akkor a lift felele fog indulni.De valaki idokozben megnyomja az 5-en. Meg valaki az elson. Szerintem ekkor optimalis megoldas lehet, hogy felfele menet megall a lift az 5-en es a 6-on, ebben a sorrendben , az 1-es pedig egy nextState elembe kerul.
Tehat figyeli a lift most hol van es merre tart, es hol nyomtak a gombot. Ha felfele tart, es a gombot felsobb emeleten nyomtak, akkor azokat sorbarendezi, de ha az elson nyomtak, es mondjuk 4-en volt a lift ami felfele megy , akkor az a nextStatebe kerul
PErsze ezt mar akkor agyaltam ki, mikor nyugi volt, addig csak azok jutottak eszembe, mikre kell funkcio szempontjabol figyelni . Mondjuk az is fura volt, mindket interjuztato 5-5 meterre ult tolem
Kb ilyen haromszog aalakban.Aztan lehet nem. MEglatjuk. De hogy en feher tabla elott mennyire besz.ri vagyok, es izgulok.... Nem tudok gondolkodni. Tud valaki otletet, ezen hogy lehet javitani? Szerintem ez az interju bukta

Új hozzászólás Aktív témák
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Formula-1
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Google Pixel topik
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR GARANCIA/
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i7-10610U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11, LTE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Svájci jellegű bicska eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kb ilyen haromszog aalakban.