Hirdetés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ti hogy kezelitek a whiteboard stresszt? Ma egy interjun liftvezerlest kellett terveznem ( marmint hogy hogyan valositanam meg)
Figyelembe probaltam venni hogy hol van most a lift, merre tart, hol nyomtak a gombot, de annyira stresszelek, hogy egy opcionalis mukodo megoldast sem tudtma prezentalni. Oke, tombbe belepakolom, hol nyomtak meg, es mukodni is fog ha azon az elemeken vegigmegy, csak nem optimalis.PErsze miutan leultem, rogton eszembe jutott az alabbi lehetseges megoldas:
Tfh van egy 7 emeletes epulet. Lift mondjuk 2-an all, mert ott szallt ki valaki, es valaki megnyomta a 6-on. Akkor a lift felele fog indulni.De valaki idokozben megnyomja az 5-en. Meg valaki az elson. Szerintem ekkor optimalis megoldas lehet, hogy felfele menet megall a lift az 5-en es a 6-on, ebben a sorrendben , az 1-es pedig egy nextState elembe kerul.
Tehat figyeli a lift most hol van es merre tart, es hol nyomtak a gombot. Ha felfele tart, es a gombot felsobb emeleten nyomtak, akkor azokat sorbarendezi, de ha az elson nyomtak, es mondjuk 4-en volt a lift ami felfele megy , akkor az a nextStatebe kerul
PErsze ezt mar akkor agyaltam ki, mikor nyugi volt, addig csak azok jutottak eszembe, mikre kell funkcio szempontjabol figyelni . Mondjuk az is fura volt, mindket interjuztato 5-5 meterre ult tolem
Kb ilyen haromszog aalakban.Aztan lehet nem. MEglatjuk. De hogy en feher tabla elott mennyire besz.ri vagyok, es izgulok.... Nem tudok gondolkodni. Tud valaki otletet, ezen hogy lehet javitani? Szerintem ez az interju bukta

Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kb ilyen haromszog aalakban.