Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini PC
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ti hogy kezelitek a whiteboard stresszt? Ma egy interjun liftvezerlest kellett terveznem ( marmint hogy hogyan valositanam meg)
Figyelembe probaltam venni hogy hol van most a lift, merre tart, hol nyomtak a gombot, de annyira stresszelek, hogy egy opcionalis mukodo megoldast sem tudtma prezentalni. Oke, tombbe belepakolom, hol nyomtak meg, es mukodni is fog ha azon az elemeken vegigmegy, csak nem optimalis.PErsze miutan leultem, rogton eszembe jutott az alabbi lehetseges megoldas:
Tfh van egy 7 emeletes epulet. Lift mondjuk 2-an all, mert ott szallt ki valaki, es valaki megnyomta a 6-on. Akkor a lift felele fog indulni.De valaki idokozben megnyomja az 5-en. Meg valaki az elson. Szerintem ekkor optimalis megoldas lehet, hogy felfele menet megall a lift az 5-en es a 6-on, ebben a sorrendben , az 1-es pedig egy nextState elembe kerul.
Tehat figyeli a lift most hol van es merre tart, es hol nyomtak a gombot. Ha felfele tart, es a gombot felsobb emeleten nyomtak, akkor azokat sorbarendezi, de ha az elson nyomtak, es mondjuk 4-en volt a lift ami felfele megy , akkor az a nextStatebe kerul
PErsze ezt mar akkor agyaltam ki, mikor nyugi volt, addig csak azok jutottak eszembe, mikre kell funkcio szempontjabol figyelni . Mondjuk az is fura volt, mindket interjuztato 5-5 meterre ult tolem
Kb ilyen haromszog aalakban.Aztan lehet nem. MEglatjuk. De hogy en feher tabla elott mennyire besz.ri vagyok, es izgulok.... Nem tudok gondolkodni. Tud valaki otletet, ezen hogy lehet javitani? Szerintem ez az interju bukta

Új hozzászólás Aktív témák
- Sí, sielés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 fejhallgató erősítő (DAC)
- CSERE IS! BONTATLAN 3 év garancia Honor 400 Lite 8/256 Velvet Black
- Asus Tuf Gaming A15 Ryzen 7 7735HS 16Gb ram 1TB SSD RTX 4060 6 hó garancia!
- HP Victus 16 Core i7 13700H 16Gb ram 1TB SSD RTX 4070 6 hó garancia!
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kb ilyen haromszog aalakban.