Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viszlát
    addikt

Szolgáltatások általában drágák, mesteremberek óradíja az otthoni minimálbért verdesi. Cserébe fekete meló max haveri körben, és jellemzően csak "migrációs hátterű" társaságban létetik, ellenben mindenkit rendesen megfizetnek, és mindenki tisztességesen befizeti az adóját. Helyi nemzeti facebook-csoportokban ezért olyan népszerű az "ismer valaki xyz nemzeti hovatartozású szerelőt?" kérdés. Már persze a nyelvi problémák mellett. Lehet, nekem is körül kéne néznem Kis-Budapesten, ha van itt ilyen negyed...

p

Erről a németeknél nincs feketézés témáról mindig az jut eszembe, hogy garanciális és időszakos szervizelésre úgy hordtuk az autókat a stuttgarti központi Mercedes szervizbe, hogy előtte a főnök egyeztetett az ismerős szerelővel és amikor ráért akkor gyorsan oda kellett tiplizni. A számlát sose kaptam én, elintézték maguk között, többnyire hétvégéken amikor ugyanez a szerelő a nem garanciális javításokat végezte a telephelyünkön a másnak kiszámlázott, kedvezményes alkatrészekkel. :)

Új hozzászólás Aktív témák