Hirdetés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Á, mostanában kínomban vihogva néztem ablakon keresztül a csresznye meg dióhullást. Mármint jégben. Meg azt számoltam hogy napi 5 vagy 6 felhőszakadás van-e. De a monszun ilyen.
Viszont munkaidőn túli túlórákban kollégával ketten összerakosgatunk lassan egy komplett céges konyhát. Azaz szombaton kezdtük, meg a héten 10 perces szünetekkel, meg némi túlórával már gyakorlatilag kész. Ikeás, szóval szerelhető, de azért kell rajta melózni a dögnehéz munkalappal, kivágni, illeszteni stb. Nem vagyunk szakemberek, de a mi részünket szerintem szépen csináljuk. Sőt, amatőrökhöz képest én egyelőre nem is látok hibát, talán a munkalap-bútorszél illesztés, illetve a "hova esés" ami fura, mert 3-5 centikkel vannak elcsúszva, de mivel minden alapanyag adott hosszúságú, és csak 1 ilyen sáv van, a többi még illesztésben is tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest