Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Léghűtés topik
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Projektor topic
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Hehe, az meg szomorubb lett volna talan.
Nem olyan sok az, tekintve, hogy 400 koruli allasra jelentkeztem, azt nem vezettem, hogy hany telefonos megkereses volt, de valahol meg van meg az excel tabla amiben rogzitettem, hogy mire mikor melyik cegen keresztul, melyik oneletrajz ment be, kivel beszeltem telon esatobbi. Az biztos, hogy nem sirom vissza azt az idoszakot, de jo kis lecke volt az elettol. 
Tildy: orulok!
Bobsys: ugy ahogy mondod.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Léghűtés topik
- BestBuy ruhás topik
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ASUS routerek
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem olyan sok az, tekintve, hogy 400 koruli allasra jelentkeztem, azt nem vezettem, hogy hany telefonos megkereses volt, de valahol meg van meg az excel tabla amiben rogzitettem, hogy mire mikor melyik cegen keresztul, melyik oneletrajz ment be, kivel beszeltem telon esatobbi. Az biztos, hogy nem sirom vissza azt az idoszakot, de jo kis lecke volt az elettol.