Hirdetés
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- HDD probléma (nem adatmentés)
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nemreg ramirt egy "csoporttarsam", egyetemista, nemetet tanult talan, vagy leginkabb semmit, de elvileg angolt is..
Mernokinfon van, tolem kerdezte, hogy miert nem tud belepni az ssh-n az egyetemi hozzaferesevel..
Azt eszrevettem, hogy az ftp szerver cimere probal belepni, az pedig szepen vissza is dobta, hogy az ingyenes ssh szolgaltatas megszunt, probalkozzon az alabbi cimen...
Ott pedig irva az ssh szerver cime.
Ezt a kedves ugy forditotta le, hogy azt irja ki, jo helyen probalkozik, de valamiert nem engedi be.
Miutan haromszor elmondtam neki, hogy mit irt ki es mit kell csinalnia, negyedszerre csodalatos modon feldolgozta, hogy rossz cimre probal belepni, a helyes cimen pedig varazsutesre mar mukodott a dolog.Ez egy masodeves mernokinformatikus hallgato.

Az office fuggvenyeket en is utalom, hogy magyarul tanultam meg, de nagyjabol elkaristolok az angol feluleten is.. Nagyon nagyjabol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Hyundai, Kia topik
- Lexus, Toyota topik
- Formula-1 humoros
- Gitáros topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile (ARPG)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs