- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- VR topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Elég bonyolult, mert kb. 10 honlapon keresztül se kaptam használható információt, mire eljutottam volna esetleg a jó helyre, addigra megtelt a gép memóriája (2016-ot írunk bazmeg, 1,2 GB-ot foglalt le eddigre a Firefox aminek 300 MB-os limitet állítottam be, de leszarja és inkább lefagy) és mire sikerült volna újrakezdeni a 11. oldalon, addigra el kellett indulnom haza.
Szóval aki minden nap ott jár el 2x annak egy igen nem talán egyszerűbb, mint a bit/s-os neten ilyen feltételekkel kikeresgélni 100 közül a jót.Most jól felbaszott a színházunk is, meg ahogy a körítést a baráti társaság leszervezte, hogy egy megyei művközpontban 1 azaz 1 db nyilvános telefonszám van, azt óránként egyszer veszik fel, a mai darabra kivételesen nem lehet online jegyet venni, a társaság felének hétfőn már volt, a többinek még ma se tudták megmondani mire hívnak meg, mire eljutottunk addig hogy egyáltalán mi lesz ez, már nincs jegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest