- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Elég bonyolult, mert kb. 10 honlapon keresztül se kaptam használható információt, mire eljutottam volna esetleg a jó helyre, addigra megtelt a gép memóriája (2016-ot írunk bazmeg, 1,2 GB-ot foglalt le eddigre a Firefox aminek 300 MB-os limitet állítottam be, de leszarja és inkább lefagy) és mire sikerült volna újrakezdeni a 11. oldalon, addigra el kellett indulnom haza.
Szóval aki minden nap ott jár el 2x annak egy igen nem talán egyszerűbb, mint a bit/s-os neten ilyen feltételekkel kikeresgélni 100 közül a jót.Most jól felbaszott a színházunk is, meg ahogy a körítést a baráti társaság leszervezte, hogy egy megyei művközpontban 1 azaz 1 db nyilvános telefonszám van, azt óránként egyszer veszik fel, a mai darabra kivételesen nem lehet online jegyet venni, a társaság felének hétfőn már volt, a többinek még ma se tudták megmondani mire hívnak meg, mire eljutottunk addig hogy egyáltalán mi lesz ez, már nincs jegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- MiIphone 13 White 128Gb-100% akku-13 tok+fóliák
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB GDDR5 256bit
- Samsung 28" T28E310EW LED Televízió-monitor eladó
- HP All In One Pc HP 23.8"FHD/Ultra 5 125U /16GB/512GB SSD/HP GARANCIA
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest