Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Apple MacBook
- PLC programozás
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Óyess.
Tehát valamikor soksok évvel ezelőtt az akkor létrehozott számlámhoz MC unembossed kártyát igényeltem. Ami azért jó, mert jó.
Igazából mindenhez elfogadták amihez a domborműves MC-ket, kivéve a régi, mifelénk sosem használt áthúzogatós offline bizbaszolós indigózós leolvasós módszeres fizetést. De minthogy ilyet még filmben is ritkán láttam, tökéletes volt a domboratlan. Ráadásul olcsóbb volt az éves díja, mint a domborúnak.
Csakhogy mivel olcsóbb volt, de ugyanazokat tudta, ezért ami jó azt vegyük el alapon megszüntették, és a lejáratok után már mindenki mást kapott. Nekem valamikor nemsokára járna le, és helyére küldtek Maestrot. Ami mindent tud szinte amit a MC-k, kivéve az "egyéb, nem elektronikus történő használat"-ot, mint pl. internet...
Namármost én szoktam és tervezem is az internetes vásárlást, ezért nehogy egy mai világban praktikus alapfunkcióról mondjak le.
Vagyis szeretnék az időközben kézhez kapott, még inaktív Maestro helyett egy rendes MC standard kártyát kapni.És a kérdés: mi a menete, egyéb költségvonzata ennek. Tehát mondjuk elkérem magam melóból, és melóidőben bemegyek a fiókba, beviszem a kártyáimat, és előadom, hogy szeretném ha MC-m lenne ehelyett a Maestro helyett? Ekkor megszüntetik az aktív kártyaszerződésemet, és csinálunk egy új MC-szerződést, levonják a kártyadíjat (melyiket is?) és 2 hét múlva postázzák?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Asztalos klub
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazából mindenhez elfogadták amihez a domborműves MC-ket, kivéve a régi, mifelénk sosem használt áthúzogatós offline bizbaszolós indigózós leolvasós módszeres fizetést. De minthogy ilyet még filmben is ritkán láttam, tökéletes volt a domboratlan. Ráadásul olcsóbb volt az éves díja, mint a domborúnak.