Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Te is tudod, hogy a lényeget mindig az apróbetűs részben írják.
Amikor megláttam a 20 fokot, annyira meglepődtem, hogy elfelejtettem a megcsillagozott lábjegyzetet keresni. Szóval lehet, hogy megemlítették, ezt már sosem tudjuk meg, hacsak nem vállalod magadra a kockázatot. De teljesen igazad van, lehet, hogy nem robbanna föl még 21 fokon sem. Amiket a pamutról olvastam, az is simán lehet, hogy "csak" mérgező, tehát fölöslegesen aggódtam a kosz és a mérges szomszédok miatt. 
Jajj nekem! Remélem azért bírtál szunyálni egy kicsit. Igazán nem akartam tönkretenni a pihenésedet! Szánom-bánom vétkemet

Új hozzászólás Aktív témák
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Milyen alaplapot vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Fotók, videók mobillal
- Steam topic
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amikor megláttam a 20 fokot, annyira meglepődtem, hogy elfelejtettem a megcsillagozott lábjegyzetet keresni. Szóval lehet, hogy megemlítették, ezt már sosem tudjuk meg, hacsak nem vállalod magadra a kockázatot. De teljesen igazad van, lehet, hogy nem robbanna föl még 21 fokon sem. Amiket a pamutról olvastam, az is simán lehet, hogy "csak"