Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
A hozzászólásod nekem szóló részét én is értem, a legnagyobb baj ezzel az, hogy ha használni akarod (akár csak gyoresan átfutni a híreket, vagy megválaszolni egy emailt, vagy rákeresni valamivel google-n, esetleg csak utánanézni valaminek wikin, vagy csak elindítani valami zenét, akkor máris oda vagy kötve egy íróasztalhoz, amit most éppen (megint) próbálok minimálisra redukálni. Vannak ilyen időszakok az életemben, aztán néha megint előjön, hogy mégiscsak asztali gép kell nekem, mert már régen görnyedtem igazi monitor előtt.
Monty: Nézegetem én is a régi forrásokat, de tényleg nem ismerem már a laptopokat, másrészt viszont néha praktikus lenne a táccsszkrín.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest