Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
A hozzászólásod nekem szóló részét én is értem, a legnagyobb baj ezzel az, hogy ha használni akarod (akár csak gyoresan átfutni a híreket, vagy megválaszolni egy emailt, vagy rákeresni valamivel google-n, esetleg csak utánanézni valaminek wikin, vagy csak elindítani valami zenét, akkor máris oda vagy kötve egy íróasztalhoz, amit most éppen (megint) próbálok minimálisra redukálni. Vannak ilyen időszakok az életemben, aztán néha megint előjön, hogy mégiscsak asztali gép kell nekem, mert már régen görnyedtem igazi monitor előtt.
Monty: Nézegetem én is a régi forrásokat, de tényleg nem ismerem már a laptopokat, másrészt viszont néha praktikus lenne a táccsszkrín.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AliExpress tapasztalatok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- LEGO klub
- Tesla topik
- ZIDOO médialejátszók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi