Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tiv83us
üzenetére
Tiv, persze, jó lesz az neked, de SSD-t tényleg kérjél bele, mert ég és föld a különbség..! Egy noti teljesítményén az SSD dob a legtöbbet, azt százszor jobban megérzed, mint azt, hogy hány GB a RAM (IMHO 4 GB is elég amúgy általános felhasználásra) vagy hogy milyen proci van benne.
@Mikrobi: én ezt értem, nálunk mindenkinek Thinkpadja van az irodában, dokkolóval, egérrel, billentyűzettel, monitorral. De mint mondom, ár-érték arányban sehol nincs.
Nemrég vettem az asszonynak egy haswell-es pentium félkonfigot 24 e Ft-ért (alaplap+proci + 4 GB RAM). Raktam hozzá még egy SSD-t, meg egy tápot-házat, inyót a fiókból, és lett egy tök pöpec gép.
Ugyanezt egy minőségi notiból kihozni egy százassal többe került volna, alsó hangon, egy üzleti notiban pedig még annál is többe került volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Napelem
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Proxmox VE
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs