Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Hardverfogócska a kertben
- Házimozi haladó szinten
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tiv83us
üzenetére
Tiv, persze, jó lesz az neked, de SSD-t tényleg kérjél bele, mert ég és föld a különbség..! Egy noti teljesítményén az SSD dob a legtöbbet, azt százszor jobban megérzed, mint azt, hogy hány GB a RAM (IMHO 4 GB is elég amúgy általános felhasználásra) vagy hogy milyen proci van benne.
@Mikrobi: én ezt értem, nálunk mindenkinek Thinkpadja van az irodában, dokkolóval, egérrel, billentyűzettel, monitorral. De mint mondom, ár-érték arányban sehol nincs.
Nemrég vettem az asszonynak egy haswell-es pentium félkonfigot 24 e Ft-ért (alaplap+proci + 4 GB RAM). Raktam hozzá még egy SSD-t, meg egy tápot-házat, inyót a fiókból, és lett egy tök pöpec gép.
Ugyanezt egy minőségi notiból kihozni egy százassal többe került volna, alsó hangon, egy üzleti notiban pedig még annál is többe került volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest