Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Genius SW 5.1 Home Theater
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tiv83us
üzenetére
Tiv, persze, jó lesz az neked, de SSD-t tényleg kérjél bele, mert ég és föld a különbség..! Egy noti teljesítményén az SSD dob a legtöbbet, azt százszor jobban megérzed, mint azt, hogy hány GB a RAM (IMHO 4 GB is elég amúgy általános felhasználásra) vagy hogy milyen proci van benne.
@Mikrobi: én ezt értem, nálunk mindenkinek Thinkpadja van az irodában, dokkolóval, egérrel, billentyűzettel, monitorral. De mint mondom, ár-érték arányban sehol nincs.
Nemrég vettem az asszonynak egy haswell-es pentium félkonfigot 24 e Ft-ért (alaplap+proci + 4 GB RAM). Raktam hozzá még egy SSD-t, meg egy tápot-házat, inyót a fiókból, és lett egy tök pöpec gép.
Ugyanezt egy minőségi notiból kihozni egy százassal többe került volna, alsó hangon, egy üzleti notiban pedig még annál is többe került volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- 12 percnyi játékmenet bemutatót kapott a Mortal Shell II
- Tőzsde és gazdaság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Assetto Corsa EVO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung A 56 5G telefon
- LENOVO LOQ 15ARP9 - RYZEN 7 7435HS / RTX4050 / 24GB RAM / 512G NVMe / 15,6 FHD IPS 144Hz (bontatlan)
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest