- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Amazon Fire TV stick/box
- Gaming notebook topik
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Gondolom eddig nem volt hideg meg ho, az volt a baj. Most hideg van es ho, az a baj. Nemsoka pedig megint nem lesz hideg es ho sem, az lesz a baj.
Ugy altalanossagban ez a mentalitas jellemzo rank, magyarokra.
Mas: van valakinek tapasztalata a kanari-szigetekkel? Ugy ertem ismeros aki arrafele dolgozik, stb.
Epp egy TEFL tanfolyamot vegzek es ha letettem, lehet nem artana kiprobalni a tudasom egy olyan helyen, ahol se hideg, se ho, de meg eso se nagyon van. Hallottam mar ezt-azt, leginkabb az erdekelne hogy vajon ha angoltanarkent kimegyek, elvarjak tolem hogy makogjak valamit spanyolul vagy tokmindegy?
Vendeglatasban el lehet helyezkedni csak angollal, de ajanlatos par szot makogni hogy legalabb a munkatarsakkal/fonokkel megertesd magad, vendegekkel nincs gond ebbol a szempontbol.
Jo lenne kinezni egy kicsit, megtapasztalni az ottani eletvitelt nomeg napozni neha melo utan, kozben, elott...
Nomeg persze mivel semminek nem neztem meg utana, azt sem tudom egyaltalan van/e ott ilyesmire szukseg, mint teaching english as a foreign language...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs