Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Annál azért közelebb voltunk
Kicsit elhúzódott de nagyjából kész lett a galéria. Azért nagyjából mert a parkettát elvileg ma csiszolták fel, ha megvan a lakkozással együtt akkor majd felkerül a lábazati takaró is. Illetve az íróasztal merevítőjén még gondolkozok hogy hogy oldjam meg mert a szerelvények nem igazán jó helyre kerültek, ezért elég nagy darabot ki kellett belőle vágni (amikor megnéztem a terepet kb. akkor lett megvéve a lakás, azóta ez-az fel lett újítva / át lett alakítva. Vagy továbbvágom a merevítőt de akkor nem lesz olyan tartása, vagy valami íves megoldást odakanyarintok. Majd beszélek a tulajjal, azt se tudom látta-e már (majd beszélek vele, nem tudom egyáltalán látta-e már a kész építményt mert nem laknak még a lakásban.Képek: [1], [2], [3], [4]
Több nincs is, majd lesz mert ezt nagyon futtában csináltam a végén.Már csak néhány nap és tán én is tudok valami pihenést eszközölni mert az utóbbi hónapok hajtása valami brutális volt. De attól tartok a semmittevés nem fog tetszeni, valamit majd kitalálok.
Reméleme a privátokkal tudok ma végezni.. azt hittem kicsit több lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Call of Duty: Warzone
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kicsit elhúzódott de nagyjából kész lett a galéria. Azért nagyjából mert a parkettát elvileg ma csiszolták fel, ha megvan a lakkozással együtt akkor majd felkerül a lábazati takaró is. Illetve az íróasztal merevítőjén még gondolkozok hogy hogy oldjam meg mert a szerelvények nem igazán jó helyre kerültek, ezért elég nagy darabot ki kellett belőle vágni (amikor megnéztem a terepet kb. akkor lett megvéve a lakás, azóta ez-az fel lett újítva / át lett alakítva. Vagy továbbvágom a merevítőt de akkor nem lesz olyan tartása, vagy valami íves megoldást odakanyarintok. Majd beszélek a tulajjal, azt se tudom látta-e már (majd beszélek vele, nem tudom egyáltalán látta-e már a kész építményt mert nem laknak még a lakásban.