- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Én lemaradtam ott, hogy a disznóölés szar. Pedig Dezsőnek valahogy mégiscsak meg kell halnia...
Aztán eljöttem melóból 2-kor, azóta autót ápolok a garázsban, akkut töltök, olajat, meg ablakmosót...Mer most mivan akkor? Lemondott a csúti görcs? Vagy mivan?
Marosvásárhelyen a Fő téren az újságosnál minden reggel megjelenik egy öreg székely és megveszi a bukaresti pártlapot, az Előrét 3 lej 80-ért.
Az újságos megfigyeli, hogy az öreg nem nyitja ki a lapot, csak rápillant az első oldalra, és abban a pillanatban dobja is el a szemétládába. Figyeli hetekig, aztán már nem bírja féken tartani a kíváncsiságát, végül megkérdezi:
- Mondja bátyám, hát maga nyilván kisnyugdíjas, az újság drága, miért csinálja ezt a pazarlást, hogy megveszi és aztán már dobja is el az újságot?
Azt mondja az öreg:
- Hát, mert én a halálozási rovat miatt veszem csak.
- Halálozási rovat miatt? De hát az nem a címoldalon van, hanem a 9. oldal második hasábján, hátul.
- Nyugodjon meg - mondja az öreg. - Az a halálhír amire én számítok, az fix, hogy az első oldalon lesz!Vicceket szabad írni? Régen az átkosban szabadott
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- E-roller topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Mobil flották
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Eladó PXN V9 Kormány szett PC-hez és Konzolokhoz
- Lenovo Thinkpad T14 Ryzen 5 4650u/8GB/256GB SSD/14"FHD laptop
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3060 12GB eladó
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA, Windows 10
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest