Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Én lemaradtam ott, hogy a disznóölés szar. Pedig Dezsőnek valahogy mégiscsak meg kell halnia...
Aztán eljöttem melóból 2-kor, azóta autót ápolok a garázsban, akkut töltök, olajat, meg ablakmosót...Mer most mivan akkor? Lemondott a csúti görcs? Vagy mivan?
Marosvásárhelyen a Fő téren az újságosnál minden reggel megjelenik egy öreg székely és megveszi a bukaresti pártlapot, az Előrét 3 lej 80-ért.
Az újságos megfigyeli, hogy az öreg nem nyitja ki a lapot, csak rápillant az első oldalra, és abban a pillanatban dobja is el a szemétládába. Figyeli hetekig, aztán már nem bírja féken tartani a kíváncsiságát, végül megkérdezi:
- Mondja bátyám, hát maga nyilván kisnyugdíjas, az újság drága, miért csinálja ezt a pazarlást, hogy megveszi és aztán már dobja is el az újságot?
Azt mondja az öreg:
- Hát, mert én a halálozási rovat miatt veszem csak.
- Halálozási rovat miatt? De hát az nem a címoldalon van, hanem a 9. oldal második hasábján, hátul.
- Nyugodjon meg - mondja az öreg. - Az a halálhír amire én számítok, az fix, hogy az első oldalon lesz!Vicceket szabad írni? Régen az átkosban szabadott
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Jogász topik
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Milyen házat vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest