Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Az a baj, hogy nagyon könnyű elb..ni. És az iskola sokszor inkább megutáltatja a gyerekkel a vizet, mintsem megszerettetni, vagy megtanítja.
Ahogy írod is, előbb élvezze, tanulja meg élvezni a közeget, elfogadni, hogy ugyanolyan jól érzi magát benne, mint a levegőn. És ezzel együtt lehet finoman rávezetni magára a haladásra. Nálunk ez kimaradt, nekünk rögtön úsznunk kellett, és onnantól, ha egy gyerek ellenérzéssel megy be, már rég rossz, sőt, talán örökre megutálja. Különösen a muszájból történő dolgot. Én sem szerettem az általános úszásórákat, egyetlen motivációnk az volt, hogy öltözéskor a lányok öltözője meg köztünk nem volt fal, csak egy ajtó nélküli ajtókeret, és a tanítónéni. Némelyik lányt meg nem zavarta, hogy a fiúk akik kijátszották a tanítónénit, lelkesen érdeklődnek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na mondjuk kinek mi a motiváció, engem önkéntelenül is ezzel vettek rá arra, hogy legalább várjam az úszásórát
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)