Hirdetés
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- VR topik
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
én azt tanácsolnám hogy orvosnak semmiképp ne menj ha nem érdekel.
szerintem az annál nagyságrendekkel nehezebb egyetem hogy csak úgy elvégezd.
rengeteget kell vele szenvedni és ha nincs meg hozzá valami plussz pl. az hogy szeretnél orvos lenni hogy nagyon érdekel a téma akkor rettentően nehéz lesz.
plussz ha inkább az informatika érdekel (a mérnök infóból gondolom) akkor nem tudom mennyire megy a kémia és a biológia. mert azokat ott elég keményen kell nyomni.a mérnök informatika viszont egy egészen jó szak énis ilyet tanulok.
szerintem ha elkezded utánna még ráérsz eldönteni pontosan ezenbelül hol akarsz elhelyezkedni. ebben a körben elég sok lehetőség van.
nem mondom hogy ez könnyű de ha ez érdekel akkor szerintem ezt válaszd.persze csak szvsz az egész

Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- 256Gb és 512Gb nvme SSD pack eladó
- AMD BLACK - Ryzen 7 7800X3D - RX 9060 XT
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Apple MacBook Air Early 2020 i3 / 8GB RAM / 256GB SSD Hibátlan állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest