Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Most, hogy megtörtént a nagy váltás, amit mondjuk én hülyeségnek tartok, mert csak szétbontja a közösséget, hogyan tovább?
Lesz itt jó beszélgetés, mint a régi idők offjaiban, vagy csak azon sirunk, hogy bomlik a közösség kétfelé?
Mert bevallom őszintén, engem marhára nem érdekel az a chat, ami az on-ban folyik, vagy folyt még itt is nemrég. Visszaolvasni nem érdemes, egy nagy erőlködés volt az egész.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mindjárt itt a nyár. Kinek milyen tervei vannak?
Én szeretnék túllenni a szóbeli vizsgáimon, aztán még gondolkozhatok egy picit a pályaválasztásról, bár mostanában egyre inkább a mérnök infó felé tengődök. Hogy miért? Azért, mert bennem nincs elhivatottság aziránt, hogy orvos legyek. Pusztán az anyagi oldala felől közelitettem meg ezt a szakmát. Így viszont se jó orvos nem lehetnék, és jól sem kereshetnék egyhamar.Ezzel szemben a mérnök infó, telekommunikációs szakirányban érdekel és szintén egy elég szépen fizetett állás.
Ti mit gondoltok?Visszatérve a nyárra. Szóbelik után 8-10 nap Balcsi a barátokkal, egy nap Volt fesztivált beiktatva (jön az Offspring). Aztán valahol nyaralás. Nem tudom még merre, de nekem kell megszervezni az egészet, úgyhogy holnap elmegyek az Ibuszba érdeklődni. Spanyolország, Görögország esett szóba eddig. Aztán lesz persze PH! tábor, gólyatábor (remélem), és egy hétvégés kirándulások is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alkoholista nevelde
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest