- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Váratlanul bónuszprocesszort kapott az LGA1851-es platform
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Retro11
üzenetére
hááát, vannak érdekes utak a városban, az biztos. én is végigmegyek páron naponta, egy alapos felújítás nem ártana nekik. itt én is kérdezhetém, hogy miért van az, hogy testi épséged veszélyeztetése, vagy a kresz folyamatos megszegése nélkül nem tudsz a város északi határából bekeveredni a városba? ja, közben min. 2x ajánlatos leszállni a gépről, ha nem akarod tönkretenni...
a szutyok időről meg annyit: reggel póló-rövidgatya-szanda kombóban mentem melózni, következésképpen haza is hasonlóban jöttem. az eső megvárta, míg beérek, illetve hazaérek
de szó szerint, miután beértem, átöltöztem melós cuccba, elkezdett esni. mikor elindultam hazafele, esett. mire elértem a biciklitárolóig, elállt. hazajöttem, leparkoltam, elkezdett megint esni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Crimson Desert
- BestBuy topik
- Napelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de szó szerint, miután beértem, átöltöztem melós cuccba, elkezdett esni. mikor elindultam hazafele, esett. mire elértem a biciklitárolóig, elállt. hazajöttem, leparkoltam, elkezdett megint esni...