Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Retro11
üzenetére
hááát, vannak érdekes utak a városban, az biztos. én is végigmegyek páron naponta, egy alapos felújítás nem ártana nekik. itt én is kérdezhetém, hogy miért van az, hogy testi épséged veszélyeztetése, vagy a kresz folyamatos megszegése nélkül nem tudsz a város északi határából bekeveredni a városba? ja, közben min. 2x ajánlatos leszállni a gépről, ha nem akarod tönkretenni...
a szutyok időről meg annyit: reggel póló-rövidgatya-szanda kombóban mentem melózni, következésképpen haza is hasonlóban jöttem. az eső megvárta, míg beérek, illetve hazaérek
de szó szerint, miután beértem, átöltöztem melós cuccba, elkezdett esni. mikor elindultam hazafele, esett. mire elértem a biciklitárolóig, elállt. hazajöttem, leparkoltam, elkezdett megint esni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de szó szerint, miután beértem, átöltöztem melós cuccba, elkezdett esni. mikor elindultam hazafele, esett. mire elértem a biciklitárolóig, elállt. hazajöttem, leparkoltam, elkezdett megint esni...