Hirdetés
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
VladimirR
üzenetére
lehet, h nem célja. Sőt. Tutira nem.
de van élet a gépen kívül is. szerintem.
Persze vissztérve a múltkori dologra - én voltam a fasz, én voltam a köcsög, offkorz, még jó, h Te vagy a feddhetetlen.
Arra gondoltam, h nekiállsz személyeskedni, kellemesen, erre mire válaszol neked az emberfia, addigra - mily meglepő, már szerkesztve van a hozzászólásod, és az eredeti tartalom el is tűnt. Nem egyszer, nem egy emberrel.
na, akkor érted mire céloztam?Lehet, h nem tölti be az eredeti szerepét, de engedd meg, h leírjam: az idők változnak. Az igények is. Az OT-k is.
És igen, ritka buta és tájékozatlan vagyok, ebben teljesen igazad van, nem tudom se a fórum, se a semmi jelentését, célját.
DE azzal tisztában vagyok, h itt általában egy társaság összejön, beszélgetnek, még ha sokszor tényleg érdektelen marhaságok születnek - ÉS?
ÉS?Szülessenek.
Kurvára nem értem, h ha TÉGED ennyire zavar, és látod, tudod, h szélmalomharcot vívsz, akkor miért küzdesz ennyire akkor?! Vagy Te nem látod mikor van az a pont, amikor fel kell adni, mert nem érdemes tovább küzdeni?
Mert ahogy a TépettVarnyú is mondta, ez felesleges, értelmetlen harc, amit művelsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest