Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
VladimirR
üzenetére
lehet, h nem célja. Sőt. Tutira nem.
de van élet a gépen kívül is. szerintem.
Persze vissztérve a múltkori dologra - én voltam a fasz, én voltam a köcsög, offkorz, még jó, h Te vagy a feddhetetlen.
Arra gondoltam, h nekiállsz személyeskedni, kellemesen, erre mire válaszol neked az emberfia, addigra - mily meglepő, már szerkesztve van a hozzászólásod, és az eredeti tartalom el is tűnt. Nem egyszer, nem egy emberrel.
na, akkor érted mire céloztam?Lehet, h nem tölti be az eredeti szerepét, de engedd meg, h leírjam: az idők változnak. Az igények is. Az OT-k is.
És igen, ritka buta és tájékozatlan vagyok, ebben teljesen igazad van, nem tudom se a fórum, se a semmi jelentését, célját.
DE azzal tisztában vagyok, h itt általában egy társaság összejön, beszélgetnek, még ha sokszor tényleg érdektelen marhaságok születnek - ÉS?
ÉS?Szülessenek.
Kurvára nem értem, h ha TÉGED ennyire zavar, és látod, tudod, h szélmalomharcot vívsz, akkor miért küzdesz ennyire akkor?! Vagy Te nem látod mikor van az a pont, amikor fel kell adni, mert nem érdemes tovább küzdeni?
Mert ahogy a TépettVarnyú is mondta, ez felesleges, értelmetlen harc, amit művelsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Assetto Corsa
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Starlink
- További aktív témák...
- Gigabyte 14,1" FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,8-16/256-1TB,Szép állapot
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5800X / AIO / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB SSD / 650W GOLD
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Újszerű Samsung Galaxy Fold 5 - 5G - 12Gb/512GB -(2026 Augusztusig Garis)+S-pen tok ceruzával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest