Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
a délelőttieknek nem. az egyik bagózik, tehát nem érez szagokat, a másiknak meg én nem bírom a szagát, tehát nem megyek hozzá közel. igen, a májam meg rossz

racefice: pénteken lesz egy kisebb osztályszintű buli. csekély 45 ember. nekik fogok grillezni. ha eljössz, neked is jut

-
frame>24
addikt
sziasztok!
Most találtam rá a topikra! Ti itt miről beszéltek? Feltegyek magamról én is képet, hova kell?

-
ngabor2
nagyúr
no, a csirkével végeztem, most jön az érdekes része... 12 kiló lapocka... meg előbb ehez 2 kg hagyma megpucolása
jószagú leszek hónap 
-
megtaláltam Huszárok, aki kéri priviben megy
elég disznó kép annyit mondhatok 
-
Diego!
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Tudod hogy úgyse rakok, mi?
Dehogy ez miatt... -
Verus
senior tag
Csak ezzel itt az az erős probléma, hogy rajtuk és a T-Com-on kívül nincs más. Ez Mucsajpuszta sajnos, nem város. Vezetékes telefonunk nincs, de csak a net miatt nem fogom beüzemeltetni. De istenbizony holnap reggel elmegyek és széjjelrúgom a valagát, mert ez a huzavona megy már 4 napja.
-
azt hiszem ma egész este a képfeltöltős oldalakat fogom böngészgetni

-
Bubu79
addikt
Na tessék - kiéhezett banda

Brigi
Privátban azért adsz egy linket?
venember83: ááá, tehát a hiba általános volt a mátrixban

-
Verus
senior tag
addig nem kell amíg nem ebben a szakmailag odavágó csoportban vagy.
Bubu79: Na de nehogymár, annak kell örülni ha már gúgle bejön...szenvedek az msnel, szenvedek a hszekkel, tudom nem kötelező, de ha nekem most ehet van kedvem és tolok nekik havon 4k-t akkor talán elvárnám esetleg hogy otthon ne az asszonyon gyakoroljon, hanem néha kicsit nézzen már oda milyen szolgáltatás is az amit ő nyújt. -
nike_
addikt
Na jól van, semmi rosszat nem mondok ezentúl. Amúgy meg csak viccelődök mit kell felfújni, Janihuszár is szokta csinálni.
-
Diego!
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Semmi baj vele...nekem sikerült.

-
Bubu79
addikt
-
Verus
senior tag
vááááááááááááá megírtam egy hszt és nem ment eeeeeeeel
Igen igaz, Borsodban vannak érdekesnek nevezhető falvak.Az a környék is olyan ahol én tanyázok.
Egyébként meg: Sziszifúszíííí küzdelmet vívok a mucsajpusztai sufnyiinyternyetemmel, ezúton is üzenném tiszteletreméltó szolgáltatómnak, hogy mostmár igazán megnyaldoshatná a ló fenekét és ha esetleg a hosszabb dolgokhoz szokott volna akkor mást....mert már nagyon elegem van, a mélyentisztelt szolgáltatótól és szakmailag felkészül karbantartó gárdájától pedig egyenesen ki van a tököm.....
Szart csinálni bárki tud, ne ez legyen a konstrukció alapja kérem tisztelettel.... -
válasz
venember83
üzenetére
szerintem a kicsihuszár a fapinára gondolt fa nélkül, meg huszárral előtte

-
tildy
nagyúr
Jó estét huszárok, és huszárinák

-
Kazimír
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
attól függ mivel kellett teletölteniük

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
No de kérlek - így minősíteni szegény csekélyértelmű medvebocsot - legalább ezt kitetted volna

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Csak látnád
Egy vidéki ismerős lovától oroztam el, hogy ne kelljen folyton kirohangálnom szittyóért 
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hát nem tudom - gőzöm sincs mi az, hogy piros-, meg kék pálya, de nekem innen is meredeknek tűnt.
Olyan veszett tériszonyom van, hogy ha magassarkú cipőt parancsolnának rám, ordítva követelném, hogy rögzítsenek valamihez ötpontos hevederrel, valamint építsenek körém korlátot
nike_: látom mégiscsak szólnom kell a bőrnyakú haveroknak

Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 1
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

jószagú leszek hónap
Rádión kapjátok, vagy dróton?

Nem lőtték még fel a pizsit, Te gyerek?