Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Szerintem nálunk /Mo-on/ nem igazán elfogadott jelenleg az, hogy nyilvánosan vallja magát valaki másnak. A létezésüket már elfogadta a többség, de az emberek szerint általában csinálják egymás között, de legjobb, ha négy fal között. A fiatal koromban utcán lépten nyomon látható csókolózó, sőt...
hetero párok is eltűntek már a közterületekről.
Gyűlölet bennem nincs, de érteni nem értem Őket, nem tudom helyükbe képzelni magam, mert az érzéseiket nem tudom átélni. Szerintem a többség így van vele, próbál toleráns lenni, az emberrel általában toleráns, de nem tudja 100%-ban elfogadni a dolgot. A legtöbb ember egyébként is, az Ők-Mi ellentétpárjaként éli meg a kérdést. Te is "ŐK" -ként tudtad megnevezni a csoportot, ami viszont abszlút nem homogén, nyilván e tulajdonságukban megegyező emberek, más tulajdonságaikat tekintve teljesen más csoportokba sorolhatók.
Sőt, tudtommal, de ez nem személyes élmény, a homo irányultságú embereknek nem alapvetően a hasonló irányultságú emberek jönnek be feltétlenül, ami eleve rengeteg kompromisszummal járhat számukra párválasztáskor.Mivel nincs ráírva senkire az irányultság, nyilván még az is előfordulhat persze, hogy hetero embernél próbálkoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Apple MacBook
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- További aktív témák...
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (3Hónap Garancia) - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hetero párok is eltűntek már a közterületekről.