Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Szerintem nálunk /Mo-on/ nem igazán elfogadott jelenleg az, hogy nyilvánosan vallja magát valaki másnak. A létezésüket már elfogadta a többség, de az emberek szerint általában csinálják egymás között, de legjobb, ha négy fal között. A fiatal koromban utcán lépten nyomon látható csókolózó, sőt...
hetero párok is eltűntek már a közterületekről.
Gyűlölet bennem nincs, de érteni nem értem Őket, nem tudom helyükbe képzelni magam, mert az érzéseiket nem tudom átélni. Szerintem a többség így van vele, próbál toleráns lenni, az emberrel általában toleráns, de nem tudja 100%-ban elfogadni a dolgot. A legtöbb ember egyébként is, az Ők-Mi ellentétpárjaként éli meg a kérdést. Te is "ŐK" -ként tudtad megnevezni a csoportot, ami viszont abszlút nem homogén, nyilván e tulajdonságukban megegyező emberek, más tulajdonságaikat tekintve teljesen más csoportokba sorolhatók.
Sőt, tudtommal, de ez nem személyes élmény, a homo irányultságú embereknek nem alapvetően a hasonló irányultságú emberek jönnek be feltétlenül, ami eleve rengeteg kompromisszummal járhat számukra párválasztáskor.Mivel nincs ráírva senkire az irányultság, nyilván még az is előfordulhat persze, hogy hetero embernél próbálkoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange 1OO% ! még 1OHó nemzetközi APPLE GaranciA
- Eladó Nvidia GeForce GTX 1080 Ti olcsóbban, hibás ventivel
- LOQ 15AHP10 15.6" FHD IPS Ryzen 7 250 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Legion 5 15IAH7H - 32GB, 1TB, 12700H, 3070 Ti, 165Hz WQHD
- ÚJ csak beaktivált Apple iPhone 17 Pro 256GB deep Blue 1OO% ! 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
hetero párok is eltűntek már a közterületekről.