Hirdetés
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Én viszem a csajokat kocsival, tehát az egyetlen józan ember leszek égen-földön.
És persze nyitva lesz a szemem kihasználni minden alkalmat ami ebből adódhat.
Mondták hogy majd szereznek ők sofőrt, és akkor igyak nyugodtan én is, de mondtam hogy többször iszok mint vezetek, tehát vegyék úgy hogy már szereztek is sofőrt
Most viszont perceken belül ágybazuhanok, mert a következő esett meg odabent. Vissza kellett ellenőriznem úgy 130 számlát, kikeresgélni, meg lecsekkolni, kiírni 1-2 adatukat, aztán excelbe be, és majd kedden le kell adni eredményt nagyvezírnek. Délután fél3, mindenki csendben ül a gépénél és kattog, én is próbálok adatokat beírogatni, de már káprázik a szemem. Pislogok nagyokat, munkatársaim is csendben msn-eznek, meg miegymás, egyszercsak látom hogy valami megbontotta a tér-idő kontinuumot. Bámulok a képernyőre, valahogy nem stimmelnek a számok. Összevissza írogattam, de mégcsak hasonlót se mint a lapon van. Tyű mondom ez nem is vicces. Éreztem én hogy pilledek, node hát mégis. Kijavítottam gyorsan, mondom a többieknek hogy baj lesz, csak röhögtek. Aztán írok tovább, egyszercsak hirtelen megriadok, és látom, hogy az egyik cellában kurvasok 5-ös van sorban, mire is felriadtam, és felengedtem a numpad "5" gombját. Na mondom itt a vége, elmentettem a cuccot, és kimentem a friss levegőre sétálni, aztán körbementünk az üzemen, meg kint hátul, aztán szünetben löktem egy kakaót, de ez intő jel volt hogy többet kéne aludni 4-5 óráknál hétköznap. Vagy pl most.
Dinamikus Pixelhiba videjóit meg majd holnap belököm, túl sok macera lenne még most vele. De délután sétáltam, mert most van ez, és muszáj volt elmenni arrafelé nézelődni, és miközben nyaltam egy PUNCS(!)
fagyit, közben nézegettem a videjókat, és röhögtem nagyokat.Na ennyit mára, mer' ez nem blog, csak most 5-6 esti hsz-re valót egyben kaptatok, holnap is lesz nap. Kezdjük mondjuk bundáskenyér+lókolbász+újhagyma menüvel.
Jóéjtet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És persze nyitva lesz a szemem kihasználni minden alkalmat ami ebből adódhat.