Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeges
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
1. válts bankot, ebbe' a szabad világba' még ezt is megteheted

2. a bankok bizony jogszabályok mentén működnek, max kihasználják, hogy az ügyfél nem megy a pszáf-hoz minden aprónak tűnő problémával. mint fent írtam, én is megtapasztaltam, hogy egyes bankok szeretnek ülni ügyfél pénzén, de ha ez bizonyítható, akkor csúnyán meg lehet büntetni a bankot, és az mnb hál'stennek hajlik is rá, hogy szankcionáljon ilyen ügyekben. www.pszaf.hu vagy www.mnb.hu tehet az ügyben.
3. mer' az elszámolásokat végzőknél is emberek dolgoznak, akik hogy-hogy nem, nem szeretnek éjjel dolgozni. egyébként meg van még egy tényező, hogy a banki rendszereknek is szükségük van időre az üzleti nap zárásához/nyitásához, amikor óhatatlanul "üzemszünet" van bizonyos szempontból (mondjuk kártyás tranzakciók ekkor is működnek). persze ez a szünet nem délután négytől másnap reggelig tart.
szerk: #29701: igen, jogtalanul. meglepő, mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AliExpress tapasztalatok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- LEGO klub
- Tesla topik
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Update 12.22. 16:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)