Hirdetés
- Egér probléma
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- Powerbank topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeges
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
1. válts bankot, ebbe' a szabad világba' még ezt is megteheted

2. a bankok bizony jogszabályok mentén működnek, max kihasználják, hogy az ügyfél nem megy a pszáf-hoz minden aprónak tűnő problémával. mint fent írtam, én is megtapasztaltam, hogy egyes bankok szeretnek ülni ügyfél pénzén, de ha ez bizonyítható, akkor csúnyán meg lehet büntetni a bankot, és az mnb hál'stennek hajlik is rá, hogy szankcionáljon ilyen ügyekben. www.pszaf.hu vagy www.mnb.hu tehet az ügyben.
3. mer' az elszámolásokat végzőknél is emberek dolgoznak, akik hogy-hogy nem, nem szeretnek éjjel dolgozni. egyébként meg van még egy tényező, hogy a banki rendszereknek is szükségük van időre az üzleti nap zárásához/nyitásához, amikor óhatatlanul "üzemszünet" van bizonyos szempontból (mondjuk kártyás tranzakciók ekkor is működnek). persze ez a szünet nem délután négytől másnap reggelig tart.
szerk: #29701: igen, jogtalanul. meglepő, mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Rode videomic GO mikrofon
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)