Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
"es a vicc ha nem lenne nalam ID nem adnanak 47 evesen ehhe"
nem, a vicc az, ami itt megy
anno, mikor bejott a dohanyzas ellenes torvennyel, hogy 18 even aluli nem vehet cigarettat, igy 16-17 eves lehettem
bent ulunk haverokkal egy kocsmaban, sorozgetunk, talan tomenyet is ittunk (valoszninu, akkoriban szinte mindent mnegittunk), nem tudom, a lenyeg, hogy alkoholt fogyasztottunk (amit ugyanugy nem adhatnak 18 even alulinak, s az mar elotte is ugy volt)
szoval, egyik kornel kertuk az itokakat, s nekem epp elfogyott a cigim, kertunk egy doboz szofit is
hozza a csaj, teszi le az uvegket/poharakat, ideadja a cigit, majd halkan megjegyzi: "ezt nem itt vettetek"
en meg csak pislogtam, s gondoltam magamban, hogy az nem baj, ha ott rungunk be, de a cigit nem ott vettuk?
erdekes hozzaallas
gondolom mara ez annyit valtozott, hogy ugyanugy nem foglalkoznak a cigaretta arusitasanak tilalmaval sem 18 even aluliak esetebenezzel persze nem azt mondom, hogy ami nalatok van az optimalis (tulzasnak tartom, hogy mig valaki 16-17 evesen mar autot vezethet, amivel nem csak sajat, de masok eleteert is felel valaki, de egy sort csak 21 eves koraban ihat legalisan) - szerintem az sem jo
valahol a ketto kozt kellene lennie idealis esetben a szabalyzasnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest