Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
estleg éertlenségi után dolgozni menni vele
Muhaha.
Én is azt hittem gimiben (mondjuk még jóval érettségi előtt), hogy én már tudok programozni. Rosszul, pedig kevesen voltak annyira belebuzulva a témába. Gimis prog. oktatásnak nem lehet reálisan ez a célja.Strukturált programozás viszonylag könnyen oktatható, OOP meg nagyon nem. Használhatsz OOP nyelvet, mondjuk JAVA-t, C#-ot, neadjisten C++-t, de nem használnád csak ugyanarra és ugyanúgy, mint a pascalt is, csak a tanárnak még pluszban jópár dolgot el kéne mondania, és volnának dolgok, amit egyszerűen el kéne fogadnod, hogy az úgy van és kész, de indoklást nem kapsz, mert már nem fér bele az anyagba.
Sima C-vel meg az a baj, hogy oktatási használata során sokszor elveszik a lényeg, és a nyelvvel való küzdéssel megy el az idő, nem a lényegi dolgokkal, az algoritmusokkal, a szemlélet megtanulásával. Ha egyszer elérsz arra a szintre, hogy más programozók programozónak tekintenek, rájösz, hogy bármely nyelv tudása egy nagy semmi...
Az írás kontra íráshoz szoktam hasonlítgatni. Az elsős kisiskolás megtanul írni, de még nem lesz író.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én is azt hittem gimiben (mondjuk még jóval érettségi előtt), hogy én már tudok programozni. Rosszul, pedig kevesen voltak annyira belebuzulva a témába. Gimis prog. oktatásnak nem lehet reálisan ez a célja.