Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem kéne most nekem sörrel a kezemben üldögélni szőke cicák társaságában? De. De az egyik barna. Viszont mindkettő foglalt. A harmadik meg nem is lenne ott. És így tovább.
És ma még egy sört se ittam. Pedig szerdán már melóban erről beszéltünk. Hiába, az öregszés az öregszés. Mikor mindenki máshol van, aki meg nem máshol, az meg nem ér rá/beteg/házastársi feladatokat lát el. Csak én ülök itthon egyedül, és bámulok ki a fejemből. De tényleg..lehet hogy el kell kezdenem csak a munkámnak élni? 40 évig úgyis ez lesz..A többi csak elveszi a figyelmet. Na holnap neki is látok valami hatékonyságnövelő stratégiát kidolgozni a beszerzés számára.Jééé, télleg
a kuka... 
L.0: rég volt / nincs / mikorlesz?

Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Trollok komolyan
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Asus ProArt PZ13 HT5306QA 2-in-1 13.3" 3K OLED érintő Snapdragon X Plus 16GB 1TB gar
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a kuka...