- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem kéne most nekem sörrel a kezemben üldögélni szőke cicák társaságában? De. De az egyik barna. Viszont mindkettő foglalt. A harmadik meg nem is lenne ott. És így tovább.
És ma még egy sört se ittam. Pedig szerdán már melóban erről beszéltünk. Hiába, az öregszés az öregszés. Mikor mindenki máshol van, aki meg nem máshol, az meg nem ér rá/beteg/házastársi feladatokat lát el. Csak én ülök itthon egyedül, és bámulok ki a fejemből. De tényleg..lehet hogy el kell kezdenem csak a munkámnak élni? 40 évig úgyis ez lesz..A többi csak elveszi a figyelmet. Na holnap neki is látok valami hatékonyságnövelő stratégiát kidolgozni a beszerzés számára.Jééé, télleg
a kuka... 
L.0: rég volt / nincs / mikorlesz?

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Apple MacBook
- BMW topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Eredeti játékok OFF topik
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Apple asztali gépek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a kuka...