Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Igyál meg előtte vagy két-három kanálnyi olívaolajat, vagy ha bírod az ízét, akkor akár többet is, de nagyon sokat ne, mert hashajtóvá válhat. Ha eltalálod a mennyiséget, akkor arra az időre, mikor a gyomrodat marná, egy kis védőréteget képez a gyomrodban, így nem kezdi egyből ki. Persze a hatása semlegesedik a gyomorsav hatására, így sokáig és erősen nem tart ki, de hirtelen sokkot megakadályozza. (berúgást szintén kitolja vagy 1 órával, de utána duplán üt
)
Vagy másik lehetőség, kérsz gyomor/nyombélfekély kezelésére szolgáló gyógyszert, az egy 2 hetes kúrával úgy megerősíti a belső szervek falát, hogy nem lesz olyan chilli ami kikezdi
Nekem gimiben nyombélfekélyem volt, még a sima sós kajától, meg a gyomorsavtól is borzalmasan fájt, aztán doki megtükrözött, mondta hogy miújság, írt gyógyszert, még kétszer, tavasszal meg ősszel előjött, mindig 2 hetes adagot rányomtam, azóta egészségesebb mint volt.. 
De ha boltban veszel sima méregzöld erőspaprikát, és lazán harapsz előtte belőle kettőt, vagy miközben kanalazod, szerintem jobb hatása van mint bármely fűszernek. És nem a gyomorbvan, hanem a szádban fejti ki nagyrészt a hatását, mivel friss. Vagy szerzel kapszaicin-kivonatot, és azzal öblögetsz
Csak utána a nyelveden az ereket cseréltesd ki 
Én is szeretem a csípőset, de azt nem ami már roncsolja a sejteket..

mod: vagy még egy ötlet: előtte rágj szét egy gerezd kínai származású erős fokhagymát(ha szereted több is lehet) egyrészt jó étvágyat csinál, másrészt nagyon hirtelen lebontja a nyálkahártya védelmét. Javasolt sorrend lehet ínyancségből: Torma rágcsálás(nagyon hirtelen nagyon kevés ideig tart a sav hatása), majd hagymarágás(mérsékelten fejti ki hatását, de tovább tart a sav), fokhagyma(lassan fejti ki hatását, de jóval tovább tart, valami vegyület, nem tiszta sav) végül erőspaprika rágcsálás(lassan, de annál hosszabb ideig tartó hatást okoz a kapszaicin) ebben a sorrendben fogyasztva, a vége felé már elég veszélyes, akár szövetkárosodást is okozhat, mert mire a paprikához érsz, a nyálkahártyáról már lebontották a savak az összes védőanyagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- DUNE médialejátszók topicja
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elektromos autók - motorok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Steam Deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
- Üzletből, garanciával, Lenovo IdeaPad Slim 5 14IRL8 i7-13620H 16 szál /16GB RAM /1TB SSD /OLED
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Nekem gimiben nyombélfekélyem volt, még a sima sós kajától, meg a gyomorsavtól is borzalmasan fájt, aztán doki megtükrözött, mondta hogy miújság, írt gyógyszert, még kétszer, tavasszal meg ősszel előjött, mindig 2 hetes adagot rányomtam, azóta egészségesebb mint volt..