Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Igyál meg előtte vagy két-három kanálnyi olívaolajat, vagy ha bírod az ízét, akkor akár többet is, de nagyon sokat ne, mert hashajtóvá válhat. Ha eltalálod a mennyiséget, akkor arra az időre, mikor a gyomrodat marná, egy kis védőréteget képez a gyomrodban, így nem kezdi egyből ki. Persze a hatása semlegesedik a gyomorsav hatására, így sokáig és erősen nem tart ki, de hirtelen sokkot megakadályozza. (berúgást szintén kitolja vagy 1 órával, de utána duplán üt
)
Vagy másik lehetőség, kérsz gyomor/nyombélfekély kezelésére szolgáló gyógyszert, az egy 2 hetes kúrával úgy megerősíti a belső szervek falát, hogy nem lesz olyan chilli ami kikezdi
Nekem gimiben nyombélfekélyem volt, még a sima sós kajától, meg a gyomorsavtól is borzalmasan fájt, aztán doki megtükrözött, mondta hogy miújság, írt gyógyszert, még kétszer, tavasszal meg ősszel előjött, mindig 2 hetes adagot rányomtam, azóta egészségesebb mint volt.. 
De ha boltban veszel sima méregzöld erőspaprikát, és lazán harapsz előtte belőle kettőt, vagy miközben kanalazod, szerintem jobb hatása van mint bármely fűszernek. És nem a gyomorbvan, hanem a szádban fejti ki nagyrészt a hatását, mivel friss. Vagy szerzel kapszaicin-kivonatot, és azzal öblögetsz
Csak utána a nyelveden az ereket cseréltesd ki 
Én is szeretem a csípőset, de azt nem ami már roncsolja a sejteket..

mod: vagy még egy ötlet: előtte rágj szét egy gerezd kínai származású erős fokhagymát(ha szereted több is lehet) egyrészt jó étvágyat csinál, másrészt nagyon hirtelen lebontja a nyálkahártya védelmét. Javasolt sorrend lehet ínyancségből: Torma rágcsálás(nagyon hirtelen nagyon kevés ideig tart a sav hatása), majd hagymarágás(mérsékelten fejti ki hatását, de tovább tart a sav), fokhagyma(lassan fejti ki hatását, de jóval tovább tart, valami vegyület, nem tiszta sav) végül erőspaprika rágcsálás(lassan, de annál hosszabb ideig tartó hatást okoz a kapszaicin) ebben a sorrendben fogyasztva, a vége felé már elég veszélyes, akár szövetkárosodást is okozhat, mert mire a paprikához érsz, a nyálkahártyáról már lebontották a savak az összes védőanyagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Nekem gimiben nyombélfekélyem volt, még a sima sós kajától, meg a gyomorsavtól is borzalmasan fájt, aztán doki megtükrözött, mondta hogy miújság, írt gyógyszert, még kétszer, tavasszal meg ősszel előjött, mindig 2 hetes adagot rányomtam, azóta egészségesebb mint volt..