Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #19498 üzenetére
Majdnem.
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83 #19495 üzenetére
Kissé. Mivel őseim állítólag onnan származnak.
Az más kérdés, hogy előbb voltam az, mielőtt ezt megtudtam volna.
Valamiért egész életemben azt éreztem és érzem most is, hogy nekem oda kellett volna születnem. Vonz a latin kultúra, életforma.Ne sírj kis kuka, mert elcsavarom a fejed!!
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #19484 üzenetére
Pedig már egy csokit letoltam, de megőrülök a fagyi utáni vágytól.
Ez már-már közelíti a fiam vágyakozását egy női testrész után. -
Hujikolp
őstag
Tudtam, hogy piramis
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #19445 üzenetére
Kihalt?
Dehogy halt ki, mindjárt idehívom a vadásztársaságot, aztán emgmutatjuka kultúrált fogyasztást.
-
7
addikt
válasz
venember83 #19480 üzenetére
Kéne elévülési idő vagy gyakorisági idő. Pl. "ha egy hónapon belül háromszor kell törölni dupla hirdetésért, figyelmeztetés+fél napos tempban, ha újra törölni kell újabb két hónapon belül, akkor egész napos tempban, és ha újabb két hónapon belül megint törölni kell, permban."
(csak hasraütésszerűen írtam a számokat)
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #19484 üzenetére
Most megéheztem. Köszönöm.
yetike: Túl megengedő vagy, de majd elmúlik.
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #19482 üzenetére
Nem tudom, hogy miért a sült krupliról jutott az eszembe, de most nagyon ennék egy kis fagyit és nincs itthon.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #19480 üzenetére
és mndenki fizet nekem egy adag sült krumplit majjonézzel 8-15 között...
-
Racecam
nagyúr
Azon morfondíroztam, mi lenne, ha az apróknál a duplikátumokkal együtt a usert is törölném automatikusan?
Kezd tele lenni...
-
luw2win
őstag
ezmekkora
annyit szakattam -
bnss
veterán
Jó éjt, megyek, megnézem a War-t.
-
ToBeY
nagyúr
Mekkora színész ez a Ulman Mónika
-
kraftxld
félisten
válasz
Nem halt ki a kulturált alkoholfogyasztás
[link] -
Bubu79
addikt
Eszemben sincs elítélni senkit a dolog miatt, egyszerűen csak érdekelne, hogy miért jó.
Én is voltam már berúgva.
Volt, hogy velem is megesett, hogy alul exponált képek készültek a fejemben egy-egy buli végét illetően - innen tudom azt is, hogy ha nem muszáj, nem alkalmazom az iszom amíg piát látok típusú hozzáállást, mert baromira tud zavarni másnap, hogy nem tudom mi volt.Igazából az zavar mocskosul és az tud kiakasztani, amikor látom, hogy kiskorúak csinálják rendszeresen... De biztos velem van a baj.
Jó éjt Rarri, kevés melót
-
rarri
senior tag
válasz
bolondember #19458 üzenetére
Örülök neki, hogy az ital szeretetéért iszol.
Sajnos el kell búcsúznom, megyek gályázni, Jóéjszakát Mindannyiótoknak!
Bash: Szép estét, vigyázz magadra..
Race: Jóéjt Neked is, Puszillak!
-
ToBeY
nagyúr
Ez a kiválasztott a tv2-ön tök vicces
A playboy szöszi picit túljátsza a dolgot.
-
Bubu79
addikt
Eh - majdnem elsiklottam a válaszod felett...
Az érettségi alkalomnak minősül - a heti rendszerességgel történő lerészegedést viszont nem tartom alkalmi jellegűnek.
Az megesik, hogy az emberrel elszalad a paci és nem veszi észre azt a pontot, amin túl már nem azért iszik, mert jólesik, hanem mert már nem tudja mit csinál... De amikor valaki úgy indul el, hogy ez a cél... Azt valahogy nem tudom megérteni...
Nem, nem fogok dobálózni az alkoholizmussal, mint fogalommal, mert úgyis akadna néhány jelentkező, aki kifejtené, hogy mi is számít alkoholizmusnak...t1: Nem. Eddig is arról volt szó, hogy az utcán fetrengő tizenéveseket nem tudom hová tenni. Ha úgy érzed beleférsz a társaságba, akkor persze, Rád is
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #19450 üzenetére
Oké, kiváncsian várom..
-
Bubu79
addikt
Szerencsés Vagy ilyen szempontból - ha jól tudom Felétek bűnteik a nyilvános alkoholfogyasztást és rendesen be is tartatják a megfelelő rendeleteket. Valamint ha boltban kiszolgálnak kiskorút, akkor Nálatok nem csak ejnye-bejnye a vége a dolgnak, hanem rendesen megcibálják az adott üzlet tulaját...
Itt ez sem így működik - szabályok vannak, de nincs aki betartassa... A rendőr röhögve kikerüli a kúszó-mászó kiskorúakat, hétvégén nem sokat kell mászkálnod hogy összefuss egy-egy már említett társasággal és szó nélkül kiszolgálnak bárkit a szórakozóhelyeken - a kutyát nem érdekli mennyi idős...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Értem én, állítsuk a falhoz az agysejteket, de miért kell már eleve kevesebb eséllyel nekiindulni az életnek, csak mert fiatal korunkban kicsit bulizgattunk és néhány milliárd neuron idő előtt sortűz áldozata lett...
-
RoyalFlush
őstag
válasz
parandroid #19449 üzenetére
-
rarri
senior tag
válasz
Most vess meg, de soha nem tudtam kultúráltan inni. Nem az ízéért iszom, hanem a hatásáért. Nem borulok az asztal alá, nem hányok, állítólag értelmesen beszélek, és nem szoktak velem szégyenkezni. De nekem a cél az érzés, utána meg kontroll hiányában addíg iszok, amíg alkoholt látok. Én ilyen vagyok, és mindíg is ilyen voltam.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
parandroid #19449 üzenetére
szerinted?!
-
Bubu79
addikt
Igazából ehhez keresném a kulcsot:
"Ami jobban fúrja az oldalamat, hogy vajon miért kell nyaranta felbukni az utcán sétálva földön fetrengő, magáról nem tudó tizenévesekbe... Akik fel-fel eszmélve csak azt hajtogatják, hogy ez aztán buláj - miközben majd kibuggyan belőlük minden..."
Nem a bulizást nem értem... A mértéktelen szeszelést nem tudom hová tenni, ami megy mostanság...
-
rarri
senior tag
válasz
Bubu79 #19433 üzenetére
Én annak idején a totál mák tizenéves hordák tagja voltam, és nem azért mert trendi volt. Tudatmódosítás volt, bár ez nem volt tudatos, egyszerűen tök jó volt az érzés, az együttlét, minden ami ezzel járt. A betépés /lehet hogy furcsa/ nekem ma is egy örömforrás. szintén az érzés, az együttlét, a kiszakadás a hétköznapokból.
Vénember. értem. A humort is minőségben szeretem,és ez nem volt az. Inkább a kedvenc zenédre vagyok kíváncsi..
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #19435 üzenetére
Igazából nem azzal nem tudok mit kezdeni, hogy miért isznak az emberek alkoholt - én is szoktam... A lazulás egy dolog - de van egy pont, ami után már nem lazul az ember...
Ami jobban fúrja az oldalamat, hogy vajon miért kell nyaranta felbukni az utcán sétálva földön fetrengő, magáról nem tudó tizenévesekbe... Akik fel-fel eszmélve csak azt hajtogatják, hogy ez aztán buláj - miközben majd kibuggyan belőlük minden...
Ingerszegény a világ? Akkor mi volt akkor, amikor mi voltunk hasonló korúak? Az tényleg ingerszegény volt ehhez képest...
t1: Ahham...
Neró: Jó éjt
-
Neró
őstag
Na mára ennyi. További szép estét, sziasztok.
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #19431 üzenetére
Ennek a kis jelenetnek milyen reakciót kell kiváltson belőlünk?
belőlem azt váltotta ki, hogy rájöttem, nem véletlen a Donnie Darko a kedvenc filmem, nem ez, amiből a részlet volt.
-
t1
veterán
válasz
Bubu79 #19433 üzenetére
Elmondom akkor neked amit én látok.
Én nem nagyon szoktam " seggrészeg" lenni. Csak néha. Hogy miért? Mert jó, szeretem azt az érzést amit hoz magával addig jó részegnek lenni amig emléxem másnap mindenre..
A buli is visz vele. ha nem innék a bulinak hamar vége lenne elfogyna az energia..nálam egy buli 10 fele kezdödik reggel 6-7 fele vége van.Miért jó azt megvitatni az utrcán, hogy ki hogyan fetrengett a saját piszkában, mert olyan "jó" volt a buli előző nap? Ez olyan nagy emberes viselkedés?
Ezt nem tudom, az ilyet én sem szeretem, főleg ha lányokat látok, hányni stb...
Illetve unalmas lenne enélkül az életem, tudod mennyi minden dolog történik egy ilyen buliban? Olyan élményeim vannak amik egész életemben jólesz és mosolygva tekintek majd vissza, hogy akkor milyen jó volt.
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79 #19433 üzenetére
Nem, nem az. De ne feledd, hogy ez a világ rendkívül ingerszegény rengeteg embernek, akik így próbálják levezetni frusztrációjukat. Hülye divat lett a piálás, de néha tényleg jó teljesen elengedni magad, lesz ami lesz elven.
rarri: Ha jó kedved van, akkor pár mosolyt. Vagy semmit. Csak belinkeltem, mert szerintem is rendkívül gagyi. Ennyi.
-
Bubu79
addikt
Miért jó berúgni? Úgy értem - miért jó csontrészegre beseggelni?
Egy-két kupica akármi a jó hangulat miatt még elmegy, de mi veszi rá az embereket arra, hogy észvesztésig igyanak - sokszor olyasmit is, amiről azt sem tudják, hogy miből kotyulták...
Az önkontroll hiánya? A buli lendülete? Trendi seggrészegnek lenni és nem tudni semmiről?
Miért jó azt megvitatni az utrcán, hogy ki hogyan fetrengett a saját piszkában, mert olyan "jó" volt a buli előző nap? Ez olyan nagy emberes viselkedés?
Elsősorban az itt lévő ifjabb versenyzőket kérdezném, mert nem ritkán találkozni az utcán totál mák tizenéves hordákkal - kortársaik között biztosan látnak ilyen példát is...
Bon3ss: Pont ez az indok érdekelne
-
venember83
nagyúr
-
rarri
senior tag
válasz
bolondember #19427 üzenetére
Azért egy kis adag kaja jöhet, de én vagy eszek, vagy iszok.
t1: az már rég volt, hogy én leóval alapoztam....
-
t1
veterán
válasz
bolondember #19427 üzenetére
nem töménnyel kell kezdeni, alapozni kell sörrel vagy leóval
-
rarri
senior tag
válasz
bolondember #19425 üzenetére
Az enyém eddíg még mindíg bírta ...
Én a másnaptól tudok néha szenvedni..
-
-
Racecam
nagyúr
Eljutottunk az ivásig, úgy érzem most kell mennem vacsorázni.
-
rarri
senior tag
Tudom. De azért egyszer én is ki fogom próbálni ezt a feltehetően nagyszerű italt. / ha vodka az alapanyaga... /
A Bárkába nem megyek, mert a múltkor nagyon vissza kellett magam fogni, mert a pultos csávó akkora paraszt volt, hogy a megverésén gondolkoztam..
De biusék is ott voltak, és hát milyen példát mutattam volna. Bius szerint mindíg bunkó a tag , nem csak akkor volt..
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #19408 üzenetére
Szakmai ártalom? Vagy mert nem csak én öregszem?
-
t1
veterán
Talán ez...
Jövöhéten lesz Expresszóban jóbuli csak drága lesz a 30y -
rarri
senior tag
válasz
Bubu79 #19396 üzenetére
Mintha csak én írtam volna...
Race: Zsákmányolj ki!!!
Ilyen a világon nincs! Bius hazajött egy barátjával, röhögcsél, dülöngél, kérdezem hol volt, hát az apja hívta meg valami holdfényre a helyi kocsmában .Itthon a málna pálinkára akarta rávetni magát , de gyorsabb voltam ! Kire ütött ez a gyerek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Path of Exile (ARPG)
- Gitáros topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Plazma TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Gamer PC
- AMD Ryzen 5 7600 dobozos
- Vivobook S14 Flip TP3402VA 2-in-1 14 FHD+ IPS kihajt érintői3-1315U 16GB 512GB magyarított vbill gar
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest