Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Monitorkalibráló eszközök
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Epox 9npa+ ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ért itt valaki kábeles net megosztásához véletlenül?

egy srác megvette a rúterem, de nem tudok neki túl sokat segíteni a beállításokkal, mert én csak dsl-hez használtam. -
bolondember
MODERÁTOR
hát, szeretnék tudni ÍGY motorozni...

-
zavarjatok már el dolgozni.
ha péházok, sose leszek kész a határidős munkámmal
-
Szép jó estét kívánok a kedves offolóknak.
Oly sokat kellene visszaolvasnom, hogy inkább nem teszem.Mikulás azért nem félnek tőled a gyerekek, mert a szakál ápol és eltakar, ez utóbbi talán a legelőnyösebb.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ádyz
addikt
-
ádyz
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Az egyéni arc szabad, csak "elkérném" az alkotótól.
Vagy nemköll "elkérni"?

-
ádyz
addikt
Akkor mit tegyek, ha egy tag csinált egyéni arcképet a szerkesztős topicba, de utoljára majdnem 1 éve lépett be, és én szeretném azt a képet??
-
Pompi
nagyúr
Itt a tavasz, közeleg a nyár, jönnek-mennek a hideg-meleg-kettős frontok, ettől hülyülnek meg mostanában az emberek?
-
ladybug
őstag
Ez nagyon jópofa.

-
Bubu79
addikt
A napom elment, a cicámról három állatorvos sem tudta megmondani konkrétan, hogy mi baja ( de az egyik kapásból elaltatta volna végleg
), úgyhogy megyünk még pár kört más dokikkal...Ez is csak egy nap volt a többi közül - elment, és nem szvesen nézek vissza rá

De az kedves Töled, hogy így érdeklődsz, jólesik

Remélem Neked szép napod volt a korai kelés ellenére is

-
bnss
veterán
Szép estét!

-
qvazi
csendes tag
válasz
bolondember
üzenetére
Pontosan
(csúnya, csúnya világ lesz..!)
Kifelejtetted, hogy azt is írtam, hogy most, hogy ezt tudod, meg kell hogy öljelek. Vagy valakit. Az mindegy. A háborúban nincsenek személyek, csak áldozatok. -
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Te jó ég... És mégcsak nem is figyelmeztetsz - hát mit követtem el Ellened?

Szia kedves Rarri

-
1010
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hát asszem a DHL nél van ien szolgáltatás
de telefonon kell ár ajánlatot kérni szal biztos nem 2ft -
ádyz
addikt
válasz
bolondember
üzenetére

-
bolondember
MODERÁTOR
persze, h védi a kémeket!
Sőt, nekem priviben megüzente, h egy világméretű összeesküvésen dolgozik, már több országból van kapcsolata, és igazából a fészbuk ennek az összeesküvésnek az elfedésére lett kitalálva!
Ha igaz, amit mond, akkor pár héten belül eldöntik az amcsi elnökválasztást, és átveszik itthon is a hatalmat!
-
(Kolombusz)
veterán
Tudtok olyan futárt, aminek ha holnap reggel odaadnak egy csomagot, az a holnapi nap folyamán célhoz is ér? Bp-Miskolc táv.
Az USAnotebookosok elfelejtették feladni ma és csak holnap tudják.
Ekkora nyomoroncokat. -
válasz
venember83
üzenetére
nem lehet lovag, csak egy majdnem nyüves csáléagancsu szarvasa van, meg egy ütöttkopott piros kabátja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
qvazi
csendes tag
(ez jó volt!)
Minekutána kétségbe vontam a kémek létezését, úgy véled, hogy védem őket? Érdekes és következetes :-)Nem kötekszem, érteni szeretném (ahogyan a többiek is). A Kém?
, WTF?, hogy értve kém?, ezt meg tudnád fogalmazni egészen konkrétan? reakciók neked mind-mind azt sugallják, hogy mindenki értette? De azért szólj csak be nekem, hogy csak én értetlenkedek, mert ilyenkor úgy illik.
Elhintesz valamit, aztán kezdjünk vele, amit akarunk?mod. mindegy
-
ádyz
addikt
válasz
bolondember
üzenetére

-
ngabor2
nagyúr
tegnap megígértem, hogy nem idézek dalszövegeket... pedig ollyan idézésrevágyókat hallgatok megint

1010: anélkül, hogy a részleteket tudnám: ha irl teljesen másként viselkedsz, mint a fórumon, akkor ne csodálkozz, ha kiderül. ha amit mond nem tetszik, de igaz, akkor érdemes lenne elgondolkodni rajta. tudom, nem az a gond, hogy szájig ér a matéria, hanem hogy lögybölik... ha nagyon mellément, akkor bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Arc Raiders
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Civilization V
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

szerintem nem te vagy az első, akinek eszébe jutott, és valszeg nem véletlen, hogy ilyenekről nem hallani.

Enyém az ötlet, de nincs valakinél felesleges néhány milliárd? Az se baj, ha €-ban.. 

Nagyon kíváncsi vagy Mikulás - nem félsz, hogy még ettől is jobban megöregszel?

vele van.