Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Ótejóég...

Akkor sorolom mik jutottak eszembe:
A szőke csajnak nem bírom a fejét, de már 10 évvel ezelőtt is úgy megzuhantottam volna, a vöröskét viszont gondolkodás nélkül. A csávó olyan Chris Rock-os stílusban nyomja. Aztán a tengerpart meg a környék, nekem erről a Leo di Caprio-s Part c film is felderengett. Aztán ott van még a tánc a közepén, meg a hangulat, az egy az egyben Kaoma-Lambada.. A karniváli hangulatról előjött hogy úgy megnézném élőben A Karnevált. Egyúttal a Jézus szobor alatt is elidőznék, meg a Copacabana-n is szintén. Erről, meg közben a sárga-zőld pólóról eszembejutott mikor kint voltunk a Magyar-Brazil meccsen, alulról a 4. sorban pont a felezővonalnál a lépcső mellett. De erről az a Magyar-Olasz is eszembejutott, ami még a legendás, 60 000 emberrel, 2-2-es végeredménnyel, fentről nézve a felső karéjról, és egyetemi-albérletes-pesti életem elején volt hatalmas baráti bulikkal. Kb 1:40-nél az a rész a Return to Castle Wolfensteinre emlékeztet, a vége felé, mikor már közeledünk az ásatáshoz, és ilyen ódon falak közt kell mászkálni lángszóróval.
Ha a zenét is hozzáveszem, akkor meg Szekszárd, sok évvel ezelőtt, táncosokkal voltunk fellépni, és vártunk a buszban, ez ment a rádióban, mi meg üvöltöttük ezerrel.Hát kb ez jött ki a fejemből így elsőre
bár nemtom mire gondoltál.. -
BlacKSouL
addikt
Na jó reggelt fiatalok és szülők... volt valami, visszaolvassak?

-
Tim82
félisten
jó éjt, én is elteszem magam holnapra.
-
Racecam
nagyúr
Nincs itt a fiam.
Pedig a coco jumbo kérdésben kifejezetten érdekelne a véleménye.
-
Kazimír
őstag

-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Ez még viccnek is rossz

-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
erről lemaradtam. remélem, minden rendben van/lesz.

-
venember83
nagyúr
Thrawn: Sajnos nem az.

-
(Kolombusz)
veterán
Jó éjt azoknak, akik aludni mennek! Lassan én is fekszem.
-
tildy
nagyúr
Én is lépek...Reggel koránkelés...
-
Kazimír
őstag
A magas frekvenciát letekertem a mélyet meg rá. Tök furcsa így hallgatni, de nem rossz

"Girl, I'm stand up next to a mountain..."Bub, Thrawn: Jóccakát!
-
Thrawn
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Mi lehet szebb annál, mint amikor az ember egy csillagközi buldózerrel szeli át a világegyetemet...
Hölgyek, Urak további kellemes trollkodást ( by Bolondember, Kinek remélem jobban van Anyuja már ) és elmegyek aludni, mert holnap hajnalban Ébresztő fel...
-
venember83
nagyúr
Mi számít... Unplugged változat. Németül értőknek igazi csemege a szöveg, szvsz. Jóccak.
-
rarri
senior tag
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Lehet, hogy jó lesz, ha mindenki magához veszi a törölközőjét?

-
rarri
senior tag
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
dokar
addikt
jó estét. mi az ütős?
-
Racecam
nagyúr
Majdnem írtam valamit én is, ez szinte kényszeres, ha valaki ennyire nyilvánosan tárja fel a problémáit, hogy mindenkinek van jó tanácsa, megoldási javaslata, okossága, de mivel nem vagyok szakember, az sem is biztos, hogy feltétlenül arra lenne szükséged, inkább hallgatok.
-
rarri
senior tag
És az sem segítene, hogy újra elolvasd Csernus doktor tíz szabályát a G. portálon? Érdemes lenne szerintem. Voltam én is már ilyen helyzetben mint te, és amíg nem fogadtam el azt ami van, görcsösen próbáltam megoldani, addíg hibát hibára halmoztam, utáltam magam, és megkérdőjeleztem a létem.
-
Thrawn
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
-
Viszlát
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Amadinda rlz... Presszerrel van egy koncertjük minden évben, egyszer már jó lenne eljutni...
-
(Kolombusz)
veterán
Tv-t néz.
-
csapos2
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Érdekes.
-
tildy
nagyúr
Ezt nemcsak te mondod. De hogy tudnám elfogadni a helyzetet? MErt mondom, van amikor nyugi van... ÉS tisztában vagyok azzal is, hogy mikor bepörgök, akkor ...Nem helyesen cselekszem. És roppant dühös is vagyok magamra.Csak a kiutat nem látom. Néha mondjuk talán igen, de aztán emgint visszazuhanás.
Egybne reménykedek: Mást nem rántok be magammal az örvénybe...
Amúgy zat hizsem midnent megteszek, hogy megoldódjanak, talán túlságosan is akarom, hogy megoldódjanak
-
Viszlát
addikt
Nem lehetne inkább valami billentyűs?

-
rarri
senior tag
válasz
Racecam
üzenetére
Nekem sincsenek meg.

Tildy: tényleg a mániás depresszióra hasonlítanak a tüneteid. De lehet hogy csak nem fogadod el a mostani helyzetedet, és ebből adódnak a hangulatváltozásaid. Nézd meg, hogy mik az okok, mindent tegyél meg hogy megoldódjanak, amit pedig nem lehet megoldani, fogadd el. Többet nem tehetsz.
" Ha úgy érzed néha, összenyom a világ, és elveszíted a cselekvést,
Rázd meg magad, ennyi elég, s tedd azt amit szeretnél ...."/PIRAMIS /
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Szexeljél egy csokinyúllal. ;-]
Süsü: Azmiaz?
-
csapos2
addikt
Szerintetek a bárányka most is figyel?
-
Bubu79
addikt
Látom mindenki kompenzál - kitiltván a szexet a topikból, a csokiba kell menekülni boldogsághormonért...

-
Sipi16
őstag
Mindenkinek jó estét!
Lemaradtam valami fontosról??
Tildy békejelen voltál??? -
Thrawn
félisten
Visszatértem, csoki beizzítva!
-
Racecam
nagyúr
Jó éjszakát, aludni távozók: Vénember, Hold!

-
philoxenia
MODERÁTOR
Nemcsak ORTT, DVD-n vettem Alain Delon filmet / "Egy zsaru bőréért"/ , rendesen meg volt vágva, a moziban a Kádár- korban látott vezióhoz képest is.
Átrendezői változat. 
-
Thrawn
félisten
Most már tényleg mindjárt indulok!
szerk: Csokival várjatok meg!
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Rászáradt a nadrágomra, meg a pólómra, akár egy róka.
Race: Csoki?
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
ORTT
Na elindulok, mindjárt jövök!
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
De mikor???
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Herélt.
-
Racecam
nagyúr
Jövő héten Wasabi, azt is láttam már néhányszor, gondolom az is herélt verzió lesz, mint ez volt...

Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- LG LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bár nemtom mire gondoltál..