Hirdetés
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Szerintem szabad
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nem, most konkrétan tényleg csak arra céloztam, hogy az említett miniszoknyás csajszi dohányozni ment, nekem meg olyan kéne aki nem tesz ilyet.
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
nGabor is Bööööööörd. ASUS EEEEEEEE is Bööööörd (és bazmeg zösszes koordinációs porblémámn atm, amit ez a Bööööööörd idéz elő).
Just for info: bööööörd PC-n az idösanyám hallála se nm képes gépeléshez hasonl1í(ezt a betűt ngabor követte el, mert értelmes eber ezen nem képes meghtaslálni)tani.Imént ment el egy klassz, iniszoknyás csaj cigizni, de a Böööööörd PC-n ezt bepötyögni idő, mintt hogy ő bööööööörd elszívja majd engem is. (BTW, imént a Bööööörrd PC-n megnyomtam valamit, amitől hanyattvágta magát. ngabor sikít (altgr+j), én em, rt gőzöm sincs, micsnálok.
aki zt tervzte, nem nomális, vagy nincs ujja.ű
Ez már a javított átnézett post, de nincs többt idegem pötyögni, Loretto baszogat, hogy igyaok, csók mindnkinek, a BööööördPC-t égsse el a moder
álásra érdemes izé.Sipi
P.S.: most l kéne görgetnem az OK gombig... Szurkoljatok.
A klassz miniszoknyás csajok jók, csak ne cigizzenek.

-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Akkor jó!

VoDaFoNe: nem cigizek már vagy 3 hónapja...
Majd minnyá megkeresem az első nem bagós postomat.2007-11-27 10:56:52-kor írtam ezt. Akkor mennyi ideje is nem cigizek?
Jó sok, de még mindig kevés ahhoz képest, h mennyi ideig szívtam. Kezem tört volna el, amikor az első szálat kivettem a dobozból.
Az életben némely elmaradt dolgok pótolhatók. Szerencséd van, mert ez egy ilyen dolog!
-
Panther
HÁZIGAZDA
Vagy a címben lévő szóköz, vagy a nagybetűs .JPG kiterjesztés akasztja meg szerintem.
Szerk: Jaja, ha a % után nem 250, van, hanem 20, akkor ok. Azaz hagyd ki az 5-t.
p
Hiba javítva.
Mellesleg megint kiderült, hogy csak abban bízhatok, amit én magam írtam... gondoltam alkalmazom a JavaScript natív encodeURI függvényét, erre az meg fogta magát, és a valid percent-encode-olt karakterek %-jelét elkódolta még egyszer. Pff...MOD: [link]
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
márakinek. én most megyek aludni

Én meg is-is. Felkeltem és megyek vissza szunyálni. Na ilyenkor mi van?

-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nem ugyanaz.
De van benne valami izgalom , valami titokzatosság , valami...
Folytatástól is függ , hogy kár volt-e rögtön, vagy sem.
Én nem szeretek várni sokat. Lehet túl ösztönös dolog ez, de basszus, miért hazudtoljam meg önmagam, a vágyaimat, az érzéseimet, csak amiatt , mert "hát illene várni vele" .
Ilyen téren piszkosul az ösztöneim motiválnak .A párducnak sem mondhatod, ne akard azt a gazellát, lesz holnap is... Nem, gazella most van, vágy a gazellára most van, gazella most kell.
no, már megitn túl sokat beszéltem.Félreértés ne essék, nem vagyok könnyen kapható nőci. A döntés a kezemben van .
Jól mondod, jöhet a gazella, még ma

-
Panther
HÁZIGAZDA
Például senki nem ellenőrzi hogy meddig vagyok ébren

Amúgy tájékoztatlak, hogy ha kilépsz, akkor ezen a rendes helyen sem látja senki az aktivitásodat, szóval nemtom miért jössz itt a mássággal.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hát most nem azért, de ha ide írogatsz, akkor utolsó aktivitás nélkül is észre fogja venni hogy még mindig nem alszol...

Látod, nehéz dolog megpróbálni megfelelni másoknak. Éljen a szabadság! Mindenki vegyen példát rólam
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hát, igen. Bár azt nem tudom a mesterjelszó (vagy mi) segít-e ezen... IE-t használok, hogy jól megértsem a szintén ezzel harcoló (többségben levő) netezők igényeit

rarri: Akkor ha jól sejtem az a) lehetőséget választottad, és globálisan kikapcsoltad a jelszavak mentését az összes létező oldalon.

-
Panther
HÁZIGAZDA
Hát hogy tudjad hogy live-ben mit kell majd csinálni, ha rarrinak nem sikerül addig megoldania egyedül

neduddki: Ehh, hát igen. Úgy látom a 300e útiköltség nem csak viccelődés volt. Nem éri meg nyaralni menni oda... max hosszabb időre, meggazdagodni vagy élni
A filmek alapján minden este buli a tengerparton, az meg tetszik
bár gondolom a filmek ferdítenek valamicskét, mint mindig. -
Panther
HÁZIGAZDA
Firefox jelszó-megjegyzés beállításai:
Menü > Eszközök > Beállítások
"Biztonság" ikon felül
"Jelszavak" keret középen
a) "Webhelyjelszavak mentése": ez az összes weboldalon kikapcsolja a jelszavak mentését, ha nincs beikszelve.
b) "Jelszavak megtekintése": Itt nézheted meg a már mentett jelszavakat, és törölhetsz közülük. Ha csak a PH-n nem akarod menteni a jelszavadat, töröld ki itt a már mentettet, utána a következő belépésnél már kérdezni fogja újra hogy mentse-e, mondd hogy "Ezen a webhelyen soha". (Portálonként külön kell elvégezni a műveletet, tehát Logoutra, PH-ra, ...)Az a) és b) közül válaszd ki a neked megfelelő megoldást.

-
Panther
HÁZIGAZDA
Igen, lehetséges. Régen az én képem is balra nézett, csak aztán az egységesítás során meg lett fordítva (ti. hogy a hsz szövege felé forduljon). A plakátokat meg, amikkel magamat reklámozom, már nem akartam újracsináltatni...

Mennyi pénz egy utazás Miamiba? Meg mi kell a vízumhoz?

MOD: Morrison's 2 akkor senki?

-
Panther
HÁZIGAZDA
Volt már itt valaki a Morrison's 2-ben? Például hétfőn? Mi az hogy ingyen belépő + koncert + ingyen sör?!

-
Panther
HÁZIGAZDA
A topik alcíméhez (Mi lesz holnap?) is passzol az alábbi fejtörő kérdés:
Mi lesz 1 év múlva? Úgy értem, az mikor lesz? Lévén jövőre nincs szökőév, tehát 02-29 sem. De akkor mikor van az 1 év múlva?(A PostgreSQL szerint 1 év múlva 2009-02-28 15:51 lesz. Egy nappal ezelőtthöz képest 1 év múlva is. Viszont, 1 év múlva előtt 1 évvel (tehát most) épp tegnap ugyanekkor volt/van, ami aztán már igazán nem normális.
)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Meross MSS550 okoskapcsoló
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- AKCIÓ! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5096
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)