Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Hm, nem rossz, nem rossz.
Ma valahogy egy könnyedebb fehérborhoz volt/van hangulatom, és ez is a jó emésztést szolgálja. A rágyújtás is megvolt, most még a csoki felé kacsingatok bár az nem igazán passzol ehhez a borhoz. Persze ezért van a kíváncsiság
Hold: Nyugi, a bort nem szoktam vedelni, azt ki kell élvezni

pöffsoftware: Mi?
-
ngabor2
nagyúr
nagyon kííísz voltál tegnap is, úgy tűnik, te se bírod igazán az éjszakázást. a vonaton egem is felkeltett a kalauz, de nem bírt megijeszteni, mert utána 1 másodpercen belül kezébe adtam a jegyet. aztán még párszor elbóbiskoltam, fülembe csicsergett az aróra, meg az alvin, filmet nézni nem volt energiám.
-
Bubu79
addikt
Természetesen utána a kezében lenne a döntés, hogy szeretne-e zenét hallgatni még

Mostanra csend lett - gondolom elment dolgára... Én is megnyugodtam egy bögre macskabenzines kávétól, úgyhogy peace.
Kazimír: Morc és ijesztő külsőm érző leket takar - nem vagyok agresszív. Bár néhány alkalommal megfordult már a fejemben, hogy alkalom adtán egy-két embernek a letépett karját fogom az ánuszába dugni úgy, hogy a torkán jön ki az ökle ( legutóbb akkor, amikor megláttam, hogy a bal első ajtómat valami barom kulccsal rendesen végighúzta a parkolóban ), de jobbára a delikvens megússza a dolgot - mert vagy nincs kéznél, vagy már elpárolgott a dühöm, mire újra látom...
-
neduddki
nagyúr
HI!
Feertesek elkergulese vegett ezeket csak a fellheto kazettakrol jegyesztem le meg a 90es evek kozepen a 80as evekben l.retezo es falunk es kornyueken rajongva szerettt Erato egyutes szamaibol, dajnos a hozzavalo znet ne tm igy praentlani fletek mod: inkabb :- ( kihuzva: :- )))
udv
neduddki
p.s. es valoban egyterk a szovegeket szepen lehet koveni mi honnan, de aki ott volt akkor aqzokna ez mast jelent;- )
mod: es az sem bisztos hogy valobanigy szoltak, csak igy hallotam az agyin masolt es agyonhallgaott szalagokrol
-
TexT-BoY
addikt
elég ha leveszed a szemüveget
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
rarri, én is igy gondolom. Még csak azt se mondom hogy ebben reménykedek. Ha a továbbiakban valami irdatlan nagy hazugságban akar élni akkor tegye, tudja jól hogy volt egy másik ut, ami kicsit rögösebb de boldogabb lehetett volna

Mindenki: mentem aludni további kellemes OT.t reggel 7kor jövök---> mert fent kell lennem a kocsog szerelo miatt, aki mindig hagy egy kicsit masnap reggelre

-
rarri
senior tag
Amúgy a lányok szeretik belemagyarázni még az egyéjszakás egyértelmű sexbe is, hogy ott voltak érzelmek. Pedig jó esetben csak vágyak, rossz esetben pedig csak egymás használása /kihasználása/ van. Bár van olyan eset, ahol a fiú gondolja ugyanezt, pedig csak egy eszköz volt. Sajnos ez az igazság. Csak néha szeret az ember vak lenni...
Nem ezt akartam. Text Boynak írtam, az hol van? -
rarri
senior tag
Amúgy a lányok szeretik belemagyarázni még az egyéjszakás egyértelmű sexbe is, hogy ott voltak érzelmek. Pedig jó esetben csak vágyak, rossz esetben pedig csak egymás használása /kihasználása/ van. Bár van olyan eset, ahol a fiú gondolja ugyanezt, pedig csak egy eszköz volt. Sajnos ez az igazság. Csak néha szeret az ember vak lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Depresszió, szorongás, pánik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Legalább pihentél kicsit...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)