Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Milyen TV-t vegyek?
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
rauschie
senior tag
Most keménynek érzem magam. Megirtam a töri házidogát. Ez azért keménység, mert egyrészt ha nemirommeg, az három karó. másrészt tegnap este 9 óta dolgoztam vele vagy 15 órát, tegnap mareggelnyolckor feküdtem(ezt értelmezzétek
) de most kész. szépséghiba hogy 10es betümérettel irtam mint kiderült 12 helyett. Nembaj, örülhet a bácsi, így csak 6 oldalt kell elolvasnia 10 helyett
(btw elseje volt a határidó de csak most kezdett el komolyabban fenyegetőzni a tanárúr...) -
rauschie
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
Lehet hogy pármiliószor már megkérdezték, de te hogy írsz?
mármint. melléütések kevésbé vannak, inkább a betük sorrendje 'nincs rendben', szval vakon gépelsz tíz ujjal? gondolom nem szándékosan turkálod össze a betüket utólagosan
/ha én kezdek el vakon gépelni akkor inkább rossz betüket ütök mint a sorrendet kavarom meg, max 4 ujjamat használom, egyszer elkezdtem tanulni a tízujjas gépelést, anyum tanította egy időben, de az ASDF-JKLÉ rész végén meguntam.../jöhet priviben is v csak küldj el a francba
(én eddig probléma nélkül elolvastam mindent)
-
rauschie
senior tag
Jó estét!
Rajtam kívül ki van még olyan szerencsés helyzetben, hogy ötven méterre lakik a sulitól így holnap is tiszteletét teheti?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rauschie
senior tag
Jó estét mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) de most kész. szépséghiba hogy 10es betümérettel irtam mint kiderült 12 helyett. Nembaj, örülhet a bácsi, így csak 6 oldalt kell elolvasnia 10 helyett
/ha én kezdek el vakon gépelni akkor inkább rossz betüket ütök mint a sorrendet kavarom meg, max 4 ujjamat használom, egyszer elkezdtem tanulni a tízujjas gépelést, anyum tanította egy időben, de az ASDF-JKLÉ rész végén meguntam.../