- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Analóg fényképezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rauschie
senior tag
Most keménynek érzem magam. Megirtam a töri házidogát. Ez azért keménység, mert egyrészt ha nemirommeg, az három karó. másrészt tegnap este 9 óta dolgoztam vele vagy 15 órát, tegnap mareggelnyolckor feküdtem(ezt értelmezzétek
) de most kész. szépséghiba hogy 10es betümérettel irtam mint kiderült 12 helyett. Nembaj, örülhet a bácsi, így csak 6 oldalt kell elolvasnia 10 helyett
(btw elseje volt a határidó de csak most kezdett el komolyabban fenyegetőzni a tanárúr...) -
rauschie
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
Lehet hogy pármiliószor már megkérdezték, de te hogy írsz?
mármint. melléütések kevésbé vannak, inkább a betük sorrendje 'nincs rendben', szval vakon gépelsz tíz ujjal? gondolom nem szándékosan turkálod össze a betüket utólagosan
/ha én kezdek el vakon gépelni akkor inkább rossz betüket ütök mint a sorrendet kavarom meg, max 4 ujjamat használom, egyszer elkezdtem tanulni a tízujjas gépelést, anyum tanította egy időben, de az ASDF-JKLÉ rész végén meguntam.../jöhet priviben is v csak küldj el a francba
(én eddig probléma nélkül elolvastam mindent)
-
rauschie
senior tag
Jó estét!
Rajtam kívül ki van még olyan szerencsés helyzetben, hogy ötven méterre lakik a sulitól így holnap is tiszteletét teheti?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rauschie
senior tag
Jó estét mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gran Turismo
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Analóg fényképezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 58.5 mm full fém tamper
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) de most kész. szépséghiba hogy 10es betümérettel irtam mint kiderült 12 helyett. Nembaj, örülhet a bácsi, így csak 6 oldalt kell elolvasnia 10 helyett
/ha én kezdek el vakon gépelni akkor inkább rossz betüket ütök mint a sorrendet kavarom meg, max 4 ujjamat használom, egyszer elkezdtem tanulni a tízujjas gépelést, anyum tanította egy időben, de az ASDF-JKLÉ rész végén meguntam.../