Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nagyon rendes Tőled, és nagyon hálás lennék érte, nem is tudom, hogy köszönjem meg...
Nem baj, ha nem lesz meg minden, már annak a párnak is örülnék, már csak azért is, mert legalább utat mutatna, hogy kb. milyen irányba induljak el a felkészülés során.
Amúgy mennyire nehéz a szóbeli informatikából? Ha már egy államvizsgán átmentem 5-össel, akkor csak nem annyira para, nem?
Mert most kicsit elkezdtem izgulni rajta, ahhoz képest, hogy emlékszem, az érettségi után röhögve kérdeztem, hogy "ennyi volt"? 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Skullcandy Crusher Anc 2
- Mac Mini Late 2012 16GB RAM, 250GB SSD 2.5GHz i5 Gyönyörű, megkímélt, alig használt példány
- Lenovo Thinkpad P15S Gen 2, i7-1185G7,32 gb,512 gb ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL, Dobozos, KARCMENTES,
- Eladó Nintendo Switch 2
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / B550M / 16GB RAM / 1TB SSD / 600W
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert most kicsit elkezdtem izgulni rajta, ahhoz képest, hogy emlékszem, az érettségi után röhögve kérdeztem, hogy "ennyi volt"?