Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az a baj, hogy ilyenkor kiírom magamból a dolgot, de egyáltalán nem azért ám, hogy bárkit is megbántsak aki odaát a nagy vízen túl van jelenleg, hanem csupán azért, mert azokkkal az indokokkal, amikkel mind magyarázzák hogy miért kell, azok valahogy kevéssé kézzelfoghatóak. Mindig csak az a lényeg, hogy ott mindenből nagyobb kell, és azért mert ők tudják amit mi nem. De hogy mi az...az titok...és csak akkor tudhatod meg ha odamész...most már biztos vagyok benne hogy a repülőterek vámivatalnokai aláíratnak erről egy papírost, hogy csak fővesztés terhe mellett árulhatják el...egyébként meg megtudja aki odamegy..

TivSR:
Aszondta, valami nagy melák bámulta a melleit. Ahogy nekem is bámulhatják a farkam. Jó esetben egyik sem látszik a ruha alatt, bár a hölgyek esetében nagy megelégedettségemre a ruha alól kilátszóság néha nagyobb méreteket ölt, de hogy nekem egy dekoltázsnyi kilátszon a farkamból, az még manapság sem divat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Aszondta, valami nagy melák bámulta a melleit. Ahogy nekem is bámulhatják a farkam. Jó esetben egyik sem látszik a ruha alatt, bár a hölgyek esetében nagy megelégedettségemre a ruha alól kilátszóság néha nagyobb méreteket ölt, de hogy nekem egy dekoltázsnyi kilátszon a farkamból, az még manapság sem divat ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)