Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az a baj, hogy ilyenkor kiírom magamból a dolgot, de egyáltalán nem azért ám, hogy bárkit is megbántsak aki odaát a nagy vízen túl van jelenleg, hanem csupán azért, mert azokkkal az indokokkal, amikkel mind magyarázzák hogy miért kell, azok valahogy kevéssé kézzelfoghatóak. Mindig csak az a lényeg, hogy ott mindenből nagyobb kell, és azért mert ők tudják amit mi nem. De hogy mi az...az titok...és csak akkor tudhatod meg ha odamész...most már biztos vagyok benne hogy a repülőterek vámivatalnokai aláíratnak erről egy papírost, hogy csak fővesztés terhe mellett árulhatják el...egyébként meg megtudja aki odamegy..

TivSR:
Aszondta, valami nagy melák bámulta a melleit. Ahogy nekem is bámulhatják a farkam. Jó esetben egyik sem látszik a ruha alatt, bár a hölgyek esetében nagy megelégedettségemre a ruha alól kilátszóság néha nagyobb méreteket ölt, de hogy nekem egy dekoltázsnyi kilátszon a farkamból, az még manapság sem divat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Haditechnika, harcászat
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Bittorrent topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- FSP400-60APN 400W 85+ minősítésű tápegység
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- LG OLED42C21LA 42 OLED TV hibátlan panel, beégésmentes, 4K HDR, HDMI 2.1
- 2 x Dell Optiplex 7010 USFF i5-3470S 16GB RAM Home Lab csomag
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aszondta, valami nagy melák bámulta a melleit. Ahogy nekem is bámulhatják a farkam. Jó esetben egyik sem látszik a ruha alatt, bár a hölgyek esetében nagy megelégedettségemre a ruha alól kilátszóság néha nagyobb méreteket ölt, de hogy nekem egy dekoltázsnyi kilátszon a farkamból, az még manapság sem divat ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)