Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Tényleg az Eddát ki is felejtettem - az elmúlt bő két és fél évtized alatt nagyot alkottak, rengeteg jó számot. Sajnos elfajzott a znekar, Pataki is inkább csak a zálogházaival törődik, meg mulatóst nyomat ahelyett, hogy folytatná amit jól csinált

Lord... Szemedben a csillagok... Talán megvan még valahol az a kazetta, amit rongyosra hallgattunk - a nővéremtől csórtam el, sokáig kereste, de hálistennek nem találta

Ha megnézi az ember minden számnak saját mondanivalója van, némelyik nem is kicsit mélyenszántó
Az Általad jómúltkor linkelt Virágdal egyik kedvencem volt, a Szemedben a csillagok pedig még mindig meghat, ha hallom 
Pokolgéptől sok kedvencem volt, de amit a legjobban szerettem, az a Bon Scott emlékére címezetű remekmű volt

Tulajdonképpen hány éves kend abban a pöttyös bundában?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest