Hirdetés
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Hááát

Az biztos, hogy azért van amerikai modiból pár ( leszámítva azt, hogy emberileg alkalmasnak bizonyultak rá - mert ez is fontos szempont ), merthogy az időeltolódás miatt ott nagyobb valószínűséggel követi valaki a PH!-t az éjszaka folyamán, mint itt, hiszen a moderáció amennyire én tudom, nem főállásban zajlik és mégcsak fizetést sem kapnak érte, tehát nem várható el, hogy műszakokat hozzanak létre néhány bagoly PH!-zó miatt

A Japánok meglehetősen szorgalmas, kistermetű emberkék és bár Malacka szintén kistermetű, mégsem keverendőek össze vele - de egyebet nem tudok róluk. Nemigen találkoztam Japán moderátorokkal még
Egyészen pontosan nem tudnám megmondani, hogy ha összehajtogatnék egy világtérképet, akkor kik lennének az ellenlábasaink 
TivSr-en kívül nemigen tudok más "mezei" amerikából PH!-zóról, amennyire én észrevettem a többiek mind modik
Persze az is lehet, hogy csak én nem találkoztam Velük - nem csodálkoznék, mivel az általam követett topikok száma nemhogy véges, de könnyen számontartható 
vágányzár: hmm - értem már a magvas gondolatok eredetét

Csyppa: lehetséges, hogy ha az aktív moderátorok számát nézzük ( gondolok itt azokra, akik tényleg előfordulnak mostanság a fórumon ), akkor tényleg jogos lehet az egyenlőségjel, de összességében azért még a "hazai" moderátorok túlsúlyban vannak - pláne ha számbavesszük azt is, hogy a Házigazdák is moderálhatnak, ha úgy adódik
Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyészen pontosan nem tudnám megmondani, hogy ha összehajtogatnék egy világtérképet, akkor kik lennének az ellenlábasaink