Legfrissebb anyagok
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Nem kell, a mai napon a szeretet és a béke árad belőlem, a cigifüstön kívül
Erről jut eszembe, szerintem Race örülni fog neki, amit most megosztok veletek, annak idején voltam ám mikulás is, 2 évben is
Mátészalkán a helyi gyereknemtommi szervezte adtak kis tiszteletdíjat is az igaz, de mondjuk az nudli volt, hanem a gyerkőcök azok aranyosak voltak, már azért megérte. A lényeg amiért eszembe jutott, az az hogy amikor költöztem el ide Pécsre, mondta a cimborám, hogy mi lesz szegény szalkai gyerekekkel ha megérkezik a mikulás és nem lesz alkohol és cigarettaszagu, lehet meg sem ismerik majd 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mátészalkán a helyi gyereknemtommi szervezte adtak kis tiszteletdíjat is az igaz, de mondjuk az nudli volt, hanem a gyerkőcök azok aranyosak voltak, már azért megérte. A lényeg amiért eszembe jutott, az az hogy amikor költöztem el ide Pécsre, mondta a cimborám, hogy mi lesz szegény szalkai gyerekekkel ha megérkezik a mikulás és nem lesz alkohol és cigarettaszagu, lehet meg sem ismerik majd