Hirdetés
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
nem szamonkeres akart lenni, de korulbelul fel nap tavolbol sem volt egyertelmu, hogy mi a helyzet, vagy hogy barki is tisztaban lenne vele, vagy hogy mondjuk gaborral beszelt-e akarki is, tud-e mar egyaltalan a dologrol
egyebkent lehet szamomra azert konnyebb szetvalasztani a dolgokat, mert eleg aktivan jartam talalkozokra es hallottam mar mod-tol boven, hogy az egyik modd igy, a masik ugy
szoval szerintem szethuzas eddig is volt, meg ha nem is latszott
viszont tovabbra sem ertem, hogy ez - mint maganemberek velemenye masokrol, mint maganember - milyen osszefuggesben all itt vegzett munkajukkal, mig szemelyes ellenteteik nem utkoznek kiigazabol valoszinuleg nem is fogom, szoval en itt kiszallok, a dontest tudomasul veszem
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Milyen autót vegyek?
- Androidos tablet topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung kuponkunyeráló
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- iPhone 11 64GB 100% (3 hónap Garancia)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest