Hirdetés
Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
Racecam
üzenetére
Hát most már én is nagyon ritkán iszom, egy évben kb. 4-szer, de a 4 alkalommal megiszom az éves mennyiséget.
Hiába, a régi berögződések....
Ebben a dologban a mai napig szélsőséges vagyok. Ez van. Amúgy mindíg hívnak a barátaim, mert az ökörködésben is nagy vagyok állítólag.
Volt úgy, hogy háromszor is áttették a pincebulit más időpontra, mert nem tudtam menni. Nagyon jó érzés volt, hogy 7 ember alkalmazkodott hozzám. Nekem ez olyan visszajelzés, hogy jól csinálom ezt a dolgot, nem kell másnak lennem, mint amilyen vagyok... 
vénember: én sohasem azért ittam mert az szégyen volt vagy dicsőség. A tudatomat módosítottam , és nem érdekelt más mit szól hozzá. Engem mindíg elfogadtak úgy, ahogy vagyok, most sem tölt el semmilyen rossz érzéssel bármit gondolnak rólam.Az az ő dolguk. Soha nem érdekeltek a társadalom által felállított szabályok, hisz már régen is azt láttam hogy nem működnek, hiteltelenek, álszentek.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hiába, a régi berögződések....
Volt úgy, hogy háromszor is áttették a pincebulit más időpontra, mert nem tudtam menni. Nagyon jó érzés volt, hogy 7 ember alkalmazkodott hozzám. Nekem ez olyan visszajelzés, hogy jól csinálom ezt a dolgot, nem kell másnak lennem, mint amilyen vagyok...