- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Azon gondolkoztam ma, hogy vannak (újabban) rendszeresen népszavazások, amikre mindig elmegy pár milliárd Ft, amit szépen egymás képébe is dörgölnek a szembenálló felek. De tulajdonképpen miért kell ezt így? Ott van az ügyfélkapu rendszer, azzal egyértelműen azonosítható egy személy. Tehát az oda való regisztrációt kötelezővé kéne tenni, innentől kezdve az egész szavazósdit le lehetne korlátozni egy "netes szavazásra". Előnyeit had ne soroljam, nem kell hatalmas mennyiségű papír, nem kell őket megszámlálni, bevinni az adatokat, stb. Szerintem a költségek tetemes részét le lehetne redukálni ezzel. Természetesen senki se kötelezhető arra, hogy tartson otthon számítógépet és netet, ezért a jelenlegi szavazóhelyeket meg kéne tartani, de ugyebár elég lenne egy számítógépet odarakni, s azon mehetne a szavazás (amennyire tudom, ezek a helyek sokszor iskolában vagy olyan helyeken vannak, ahol van számítógép, szóval ez akár helyben is megoldható lenne).
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest